GOTT NYTT ÅR!

2010-12-31 @ 23:59:00
jag hoppas verkligen att ni alla har haft en underbar kväll och att ni kommer få ett gott nytt år, och glöm inte att ett nytt år ger nya möjligheter!



kram

redo för kvällen

2010-12-31 @ 16:27:26

hej!

jag har sprungit runt som en idiot hela dagen känns det som bara för att hinna göra allting. jag har hunnit fixa veronicas hår, städat hela rummet och även toaletten, gjort ansiktsmask, haft i hårinpackning, duschat, rakat benen, smörjt in mig, sminkat mig och fått på mig min nyårs outfit.


jag har på mig en svart tight klänning med kedjor på axlarna som är av märket only, en stor svart ring från hm, och en lite ljusare sotning på ögonen.

om ett tag så kommer jeanette, patrik och deras äldsta son simon hit som jag har förstått det. vi ska äta massor med god mat och bara ha en underbar nyårsafton!

kram


KÄRLEK

2010-12-31 @ 00:48:19
jag älskar dig för att du är just dig själv, för att du alltid gör mig glad, för att du alltid finns där, för att du är helt perfekt, för att du klarar av att höra mina töntiga nysningar och för att du är så otroligt underbar.

allt en tjej vill ha

2010-12-30 @ 21:19:46
hej!

morgonen blev inte riktigt som jag och älskling hade tänkt men vi fick iallafall vakna upp och äta frukost tillsammans innan han skulle fara iväg med grabbarna till hemavan. min morgon fick istället fortsätta hemma tillsammans med min familj där pandoura skulle borstas och nästan alla i familjen var tvungen att hjälpa till för att hon skulle ligga still på trimbordet.

bussresan hem till umeå gick fortare än vanligt eftersom att jag hade veronica att prata med under tiden, sen somnade jag också efter en stund så det kanske bidrog till att tiden gick snabbare det med.

jag och mamma har suttit i soffan hela kvällen utan att ha gjort någonting nyttigt alls, inte lagade vi mat idag heller utan det blev hämtmat från pizzerian istället. nu har vi iallafall hunnit se två avsnitt av two and a half men och victoria´s secret show 2010 tillsammans och nu startade just en film som jag har tänkt se.
 
 



kram

bad update

2010-12-29 @ 16:28:08
hej! 

som ni kanske har märkt så har det varit lite dåligt med uppdateringar här nu den senaste tiden. det har berott på att jag inte riktigt har känt att jga har haft ork till att blogga eller rättare sagt tid. dessutom har jag varit lat och nästan bara sovit hela dagarna.

idag så jobbade älskling som vanligt men tog sovmorgon och började tolv så jag slapp vakna upp helt själv i sängen. vi klev upp och åt frukost tillsammans, eller jag åt frukost och han åt lunch. när han for iväg till jobbet så klädde jag på mig för att gå ut och leka med pandoura tillsammans med veronica. det var ganska kallt idag, så det vara bara att ta på sig täckbyxor, mössa, vantar, jacka och allt.


hon älskar att vara ute och springa i snön

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det ryktades lite smått om att jag och erik kanske ska hitta på någonting tillsammans med olivia och andreas men jag vet inte.

kram

bara en vanlig dag

2010-12-26 @ 13:08:23
godmorgon!

jag har inte gjort särskilt mycket alls idag mer än att ha ätit frukost och suttit vid datorn. pratade lite med mamma i telefon också, hon var ute på mellandagsrean hemma i umeå så jag bad henne kolla efter lite småsaker. jag hade egentligen velat fara till umeå och gå på mellandagsrean men kände att jag inte hade speciellt stor lust att sitta på en buss i två timmar för att komma dit och sen ytterligare två timmar för att komma hem till lycksele igen. det som lockade mest var nog mediamarkt eftersom att dom hade 20% på alla produkter både igår och idag, men det är inte så mycket att göra någonting åt.

förövrigt så ska jag ta mig in i duschen och även göra en inpackning plus ansiktsmask för att känna mig lite fräschare! ska även smörja in mig eftersom att jag alltid får eksem och blir super torr på vintern, tänkte att jag skulle vara lite snäll mot erik eftersom att jag ska träffa honom ikväll.

kram

jag är kär i one crazy kiss

2010-12-25 @ 22:33:00

alltså, jag är verkligen kär i denna lilla krabat vid namn one crazy kiss! den är så söt att jag känner att jag vill gråta över att jag inte kan köpa en hund just nu. jag kan inte köpa en hund innan vi ska åka till thailand hur mycket jag än skulle vilja! det gör ännu mer ont i mitt hjärta när jag vet att kenneln ligger i Umeå och att valpen är leveransklar.




alla bilderna är tagna ifrån kenneln´s hemsida.
www.zathenas.se

kram


juldagen

2010-12-25 @ 21:27:08
hej!

jag hade verkligen en helt underbar julafton igår tillsammans med min familj, att jag dessutom fick en massa super fina julklappar gjorde det hela ännu bättre. jag har dock inte haft tid att föra över bilderna som vi tog igår, så dom kommer senare ikväll eller imorgon. det beror helt och hållet på hur mycket tid och ork jag har ikväll!

ikväll så blir det bara massa godis och annat gott i soffan framför tvn och möjligtvis någon film kanske. älskling ska ut på hotellet ikväll  där det är hemvändarfest och har dessutom förfest tillsammans med grabbarna innan. så inget mys tillsammans med honom förrän imorgon tyvärr!

kram

julafton

2010-12-24 @ 18:16:00

hej!

jag har inte hunnit skriva på ett tag nu eftersom att det har varit fullt upp med alla förberedelser så här innan julafton. äntligen så har alla gäster kommit och vi har haft det oerhört mysigt hela dagen med massor av glögg, pepparkakor, tryffel, knäck ischoklad, lussekatter, julmust och en massa annat. herregud, vad vi har ätit! vi har också tagit massvis med bilder som kommer att komma upp här på bloggen imorgon kanske om ni har tur.

alla vi barn tog för en stund sen en promenad ute i kylan, dock bara runt byn för att rasta pandoura. det var tyvärr inte det bästa vi gjort under dagen, att promenera med en hund i över 30- grader är inte super kul, men det går när man har ett bra sällskap!

nu ska jag ta och gå tillbaka in i vardagsrummet och se klart julfilmen som går på tv just. pappa och christina håller på i köket för fullt med att förbereda maten så att vi kan äta om ett tag.

god jul! hoppas verkligen att ni alla har det super mysigt!

kram


tävling

2010-12-24 @ 17:47:17

hej!

jag tänkte bara tipsa er alla om en jätte bra tävling som cravingforfashion håller just nu. där kan man vinna en goodibag som är värd 2700 kronor! alltså en jätte bra julklapp till sig själv. allt man behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en kommentar om varför just du ska vinna. kom igen nu och ta chansen!

klicka på länken här nedan för att komma direkt till inlägget där tävlingen hålls.

http://cravingforfashion.se/2010/december/goodiebag-tavling.html?_tmp=e93ce8398c39af8fb2bc5259be5e352ebcee2a5a

kram


i wanna lay in your bed, stare in your eyes

2010-12-22 @ 16:54:03

hej!

imorse vaknade jag först till vid kvart i sju när erik skulle fara iväg till jobbet sen vaknade jag av mitt eget alarm vid nio tiden. då var det bara att ta sig upp ur sängen och göra sig klar inför att fara till tuvträsk och hälsa på christinas gudbarn. herregud vad söt dom är! dock så var inte ida som är den äldre av dom så jätte pigg eftersom att hon har haft vattkoppor.

efter att vi kommit hem därifrån så bakade jag och veronica minttoppar och fixade lite med hennes hår. hon ville prova olika frisyrer inför jul. vi kom dock inte fram till vad hon skulle ha på julafton!
det är snart dags för mat och till min lycka så blir det kyckling och potatisgratäng, helt underbart!

faktiskt våra egna minttoppar på bilden! min mobilkamera samarbetade idag.

kram


you don´t have to be alone

2010-12-21 @ 12:49:22
hej!

jag är äntligen hemma nu och det första jag fick göra var att skotta gården så att mamma skulle kunna köra in bilen på gården sen när hon kommer hem om ett litet tag. hela sängen är fylld med saker som jag håller på att fundera över om jag ska ta med mig hem till lycksele eller inte. jag har väldigt stora problem med att inte ta med mig för mycket kläder när jag ska åka någonstans. är det någon fler än jag som har detta problem?

pappa kommer hit till umeå vid tre eftersom att jag ska till läkaren, så vi slipper åka buss idag med alla tusen julklappar. jag och veronica ska fira jul hos pappa tillsammans med släkten och även min bror som kommer hem nu under jul och stannar även där ett tag. jag vet dock inte vart jag ska fira nyår än, men det återstår att se!

kram

sista skoldagen innan jullov

2010-12-21 @ 07:03:00
godmorgon!

idag är jag både glad och pigg så här tidigt på morgonen. kan det bero på att det är lov om bara några timmar kanske? jag ska ta och få arslet ur sängen nu och göra mig en smoothie innan jag ska få skjuts av mamma till skolan.

jag skriver när jag kommer hem, det borde inte vara senare än tolv!

kram

never ever give up

2010-12-20 @ 22:11:12

hej!

idag har jag typ inte gjort så speciellt mycket på skolan förutom att ha arbetat med naturkunskapen och ätit tryffel på franska lektionen som nora hade med sig och bjöd oss alla på. min älskade vän olivia tittade också förbi skolan och satt med på franska lektionen och sen gick vi vidare till nya konditoriet inne i stan för att ta en fika och byta julklappar innan hon skulle åka hem till lycksele. den lilla råttan slutade redan idag! men jag får se det från den ljusa sidan och tänka på att jag träffar mina älskade klasskamrater en dag extra innan lovet.

kvällen spenderades på storsjöhallen tillsammans med mamma på det sista kickboxnings passet innan jul. jag kommer sakna det grymt hårt! dock så har jag bett erik följa med mig och träna i lycksele nu under lovet på gymmet där så helt utan träning blir jag inte! dessutom ganska mysigt att fara och träna tillsammans med honom. inget illa menat mamma! du är också mysig att träna med men på ett annat sätt.

nu ska jag typ bara kolla mailen osh sen försöka sova. mina tänder gör ganska ont just nu så ska hinna med att somna innan alvedonen släpper.

kram


uppe med tuppen

2010-12-20 @ 06:56:00
godmorgon!

jag sitter just nu i sängen helt nyvaken och det känns som att mina ögon går i kors. skasnart ta och masa mig upp ur sängen så att jag hinner  få i mig en ordentlig frukost innan jag måste fara för att komma i tid till tandläkaren. jag ska spänna tandställningen idag och jag hoppas verkligen att jag inte får allt för ont när det är så kort tid kvar till jul. vi har egentligen sovmorgon idag men jag har tid klockan halv nio, så ingen sovmorgon för min del. dock så känns det ganska bra ändå eftersoma tt då missar jag inte så mycket i skolan. dessutom så är det ett perfekt tillfälle för att sätta mig och skriva på naturkunskapen!

kram

bodypump

2010-12-19 @ 21:56:30

hej!

körde ju som jag tidigare nämnt i ett inlägg bodypump ikväll. så oerhört skönt! jag har inte kunnat köra det på ett tag eftersom att det alltid har krockat med kickboxningen och på söndagar brukar jag alltid vara i lycksele. men ikväll så passade det väldigt bra och det var ett hårt och roligt pass! har ni prövat bodypump någon gång? om ni inte har gjort det så måste jag verkligen be er att testa det. det är super kul och en jävligt bra men samtidigt hård träning!


bilden är tagen ifrån google.

nu har jag verkligen tänkt gå och lägga mig så att jag tar mig upp imorgon. jag känner mig lite lätt stressad över naturkunskapen, men jag ska hinna fixa den! känner dock att jag inte vill sitta och jobba med den hela natten så jag fixar det imorgon. min lärare vet ju även om att min dator varit på lagning efter det där med viruset och att mina nyaste dokument försvann. så det ska nog lösasgi hoppas jag.

kram


jag vill ha en häst

2010-12-19 @ 15:42:01

hej!

jag satt just och kikade runt lite på blocket för att se om det fanns någon som behövde en medryttare och även om det fanns några söta valpar. självklart så hittade jag både och! det fanns en tjej här i umeå som behövde en medryttare till sin sjuåriga valack som står i stöcke tillsammans med elva andra hästar. jag är så oerhört sugen på att göra en intresseanmälan men det är ett väldigt tidskrävande intresse. hon önskade helst få hjälp fyra gånger i veckan och då hinner jag inte med träning och skolarbete så mycekt som jag vill. hur ska jag göra? hur skulle ni ha gjort?


en underbart fin valack (bilden är tagen ifrån google)

kram


fjärde advent!

2010-12-19 @ 13:35:23

hej!

jag har sovit så underbart gott inatt och jag känner att jag verkligen behövde all den sömnen som jag fick.  klev upp vid kvart över tolv och gjorde den enklaste frukosten jag kunde komma på, mackor och juice. idag så måste jag tyvärr arbeta med min uppsats i naturkunskap eftersom att det jag hade skrivit försvann när jag fick det där jävla viruset.

idag så hade jag hellre bakat ännu mer julgodis tillsammans med min älskade syster. men skolan måste gå före nu när det är så kort tid kvar till jul. så bara att bita i det sura äpplet och sätta igång med att skriva! måste verkligen försöka hinna klart idag så att jag slipper sitta med det imorgon också.

kram


you're a mean one, Mr. Grinch, you really are a heel, you´re as cuddly as a cactus, you´re as charming as an eel, Mr. Grinch, you´re a bad banana with a greasy black peel!

2010-12-18 @ 22:29:00
hej!

idag har det varit fullfart med bakning av julgodis här hemma! vi lyckades göra tryffel, knäck och ischoklad. dock så måste vi nog göra mer knäck imorgon för vi åt en hel del ikväll medan vi såg filmen grinchen. helt underbart gott med knäck och grinchen är typ världens gulligaste film! kan det bli bättre? det blev även ett litet julbord tillsammans med familjen här hemma till middag med julskinka och sånt där annat gott.  verkligen en super mysig kväll!


tyvärr, inte min knäck. bilden är tagen ifrån google eftersom att jag inte har någon kamera.

jag är iallfall sjukligt trött just nu och det har hänt väldigt mycket idag så jag ska ta och lägga mig i sängen för att sova alldeles strax. jag hade egentligen tänkt se någon film men jag är alldeles för trött känner jag. jag sov ändå nästan tolv timmar inatt? det känns som att jag alltid sover så det är tur att det är skönt att sova.  

kram

jag känner mig inte ensam, jag hoppas att vi träffas

2010-12-18 @ 11:23:59

godmorgon!

jag vaknade faktiskt tidigt imorse, halv elva så var jag pigg och klev upp nästan direkt. dock så bestämde jag mig för att inte träna idag, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt istället, jag far nog istället på bodypump imorgon.

idag blir det kanske att baka lite julgodis tillsammans med mamma och syster. det är så himla mysigt att göra knäck, ischoklad, tryffel osv. jag behöver verkligen få lite julkänsla nu eftersom att jag bara har haft julkänsla lite til och från hela tiden. nu vill jag verkligen att den ska hålla i sig!

kram


a real friend doesn´t leave you

2010-12-17 @ 21:38:06
hej!

jag sitter nu äntligen vid min älskade dator som kollapsade tidigt igårmorse pågrund av det så kallade "sytem tool viruset" hela datorn blev super seg och min bakgrundsbild byttes automatiskt till någon blå bild med massa text på där det typ stog "WARNING! your computer are infected!" och en himla massa mer som jag inte minns. snacka om att jag fick panik så det var ju bara att gå iväg med datorn till it-supporten och lämna in helvetet. som tur var så fick han till allting genom att omformatera hela datorn men det ledde självklart till att allt som fanns på datorn försvann. det är inte så mycket att göra något åt, men helt klart synd!

under tiden som det har varit ont om uppdateringar här på bloggen så har det inte hänt något speciellt alls egentligen. jag har fixat det sista med alla mina julklappar, slagit in dom och satt på etiketter osv. dom blev ganska fina! finare än vad jag hade trott! tränat kickboxning och lyckats göra illa mig i foten typ. det gör ont när jag går, tror att det beror på sparkarna vi körde på säckar i onsdags.

ikväll har jag nästan inte gjort någonting allas, i princip bara ätit och ätit hela kvällen. var dock över till våra grannar här i holmsund för att hälsa på deras barn gunnar som är två år och elin som snart är ett år gammal. veronica skulle även lämna över deras jultidningar som dom hade beställt av henne, hon hann inte lämna till någon fler eftersom att vi blev kvar där ett tag. det skulle göras välling, byggas hundratals nya kojor, läsas sagor osv. det var väldigt mysigt iallafall!

såg iallafall nyss klart julfilmen elf som gick på tv ikväll, jag har sett den tidigare en gång också. den är oerhört söt! nu funderar jag på att göra mig klar för sängen och lägga mig och se någon fler film. jag ska försöka somna i tid ikväll eftersom att jag hade tänkt fara och träna imorgon innan det blivit allt för sent.





kram

jag älskar dig syster

2010-12-15 @ 15:16:00
hej!

den här bilden ska jag förstora och rama in så att den kan hängas upp på väggen i mitt rum. jag älskar verkligen bilden och hela känslan jag får av den. den är verkligen underbar och fotot blev jätte fint! vad tycker ni om fotot? är vi lika? (förutom att vi har likadana tröjor på oss) vad får ni för känsla när ni ser fotot? berätta för mig!


modell; linnéa celinder&veronica celinder
fotograf; olivia renman

kram

jag hatar att stiga upp tidigt

2010-12-15 @ 07:11:00
godmorgon!

började morgonen med att snabbt köra igenom lite glosor i franska några gånger på glosboken. jag ska typ gå upp till köket nu för att göra en smoothie med en massa god frukt. jag är oerhört hungrig idag så det kanske blir en macka också. jag är lite chockad eftersom att jag inte brukar vara så här hungrig när jag vaknar på morgonen!

jag uppdaterar under dagen!

kram

it feels like my heart is broken

2010-12-14 @ 15:58:00

jag vet inte vad jag ska säga eller skriva. jag vill inte prata, inte med någon, och framförallt inte just nu. det kändes som ett jävla slag i magen när det  har varit min enda önskan i flera år. varför ska jag alltid måsta vara den duktiga flickan som snällt förstår och accepterar ett nej trots att ni lovat  mig det förut. ni verkar inte förstå att det är det enda jag vill ha! men jag får bara sitta ner, svälja ilskan och acceptera vad det är ni säger.





naturkunskap är inte kul

2010-12-14 @ 13:56:59
hej!

redovisningen gick verkligen super bra och nervositeten släppte direkt jag började prata om mitt ämne. är dessutom jätte nöjd över hela min grupp, idag skedde redovisningen i tvärgrupper. alltså tillsammans med andra elever som också läser steg 3 men i ett annat språk. så vi var inte tillsammans idag men alla körde sitt eget race och resultatet av det hela blev bra!

jag sitter just nu med naturkunskapsuppgiften vi har fått där vi ska skriva en fördjupningsuppgift. uppgiften känns lätt men ändå väldigt noggrant ihopsatt av våran lärare. det krävs mycket för att få ett högre betyg än g! jag har som vanligt väldigt svårt att skriva innan jag kommit in i det hela, då flyter det liksom på men innan det så går det bara i snigelfart typ. jag arbatar med torsken i östersjön och problemen som finns där. ska vi äta torsk? vad tycker ni om problemen torsken har i östersjön?

kram

nervositeten är hög

2010-12-14 @ 11:50:37
hej!

jag hann inte med att skriva imorse eftersom att jag var så oerhört trött att jag nästan var sur. jag har iallafall hunnit med en mattelektion här på skolan och även idrott där vi körde gym. nu är det snart dags för redovisning i tvärgrupper i spanska. jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för jag är nervös just nu och är fruktansvärt rädd över att typ få en total blackout. nu måste jag iallafall ta och leta reda på min grupp så att jag hinner fråga lite småsaker innan redovisningarna ska köra igång.

kram

projektarbete

2010-12-13 @ 22:12:08
hej!

jag sitter i sängen och har ångest över vad jag ska välja nu när vi ska få fara på utbyte. ghana eller spanien? jag vill åka till ghana efetrsom att det vore en jätte stor upplevelse men det finns så mycket sjukdomar och det ligger väldigt lång bort. spanien skulle också vara underbart att åka till men samtidigt så är det någonting som är närmare och lättare att åka till senare. förutom valet mellan spanien och ghana så har jag problem med mitt projektarbete. jag har valt att fokusera på barnhemmen som finns där, men jag blir inte riktigt nöjd! usch, vad jag svamlar känner jag men jag var tvungen att få skriva av mig.

jag hoppas att erik har duschat klart snart efter sin hockey match som han hade ikväll så att jag kan ringa honom. jag hoppas att han kan hjälpa mig med att väga lite för och nackdelar. förutom att jag har suttit med projektarbetet så har jag varit på kickboxning med mamma som vanligt. idag var vi bara fem stycken tappra brudar som släpade sig dit trots kylan. det resulterade självklart i att alexander körde extra hårt idag när vi kunde röra oss i hela salen.

kram

i´ve had a wonderful weekend

2010-12-13 @ 10:13:43
godmorgon!

imorse så ringde klockan kvart i sex och då vara det bara att masa sig upp ur sängen. medan jag stog och klädde på mig så slängde jag en snabb titt på termometern som visade 31,2- grader. då ville jag verkligen inte behöva gå ut i kylan för att sen sitta på en buss till skolan. men nu sitter jag äntligen här på skolan och jobbar med naturkunskapsuppgiften vi fick i fredags. jag kan inte säga att jag gillar uppgiften men den känns ändå ganska lätt.

jag ska fortsätta jobba nu eftersom att vi har lunch fem i elva och det är ju ganska snart. blir typ gouter för min del eftersom att jag inte har någon större lust att vara ute i kylan idag. dock så är det varmare här i umeå än vad det är i lycksele. men det spelar ingen roll, jag hatar verkligen att frysa!

jag måste även nämna hur underbart trevligt jag haft det i helgen i övik med erik och hans familj. det har verkligen varit mysigt!

kram

dreaming people

2010-12-12 @ 12:14:00
godmorgon!

idag så har jag varit tillsammans med erik i ett halvår. det har varit sex helt underbara månader vi har haft tillsammans och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det kommer bli fler lika underbara månader tillsammans. han får mig att känna mig så lycklig och trygg på något vis, det är nästan omöjligt att beskriva den känlsan jag har för honom, för oss.


jag älskar dig!

kram

när jag blir stor så ska jag bli rik

2010-12-11 @ 13:32:00
hej!

jag är helt förälskad i smycken som är lite rockigare och då faller thomas sabo mig helt in i smaken. dom har en kollektion som heter rebel at heart och där finns det verkligen underbara smycken. dock så svider verkligen priset på vissa av dom och det är synd.

det här är dom jag har fallit för!




alla bilderna är tagna från
www.thomassabo.com

kram





it´s just the way it goes

2010-12-10 @ 22:39:46

hej!

jag har suttit framför idol sen klockan åtta när det började med chips och dipp framför mig och verkligen älskat dom båda. helt sjukt hur duktiga dom båda två är, men om jag måste välja en så måste jag nog säga jay. jag älskar den rockiga stilen och även musiken som är mer åt det rockiga hållet, så min röst ligger på honom.

och nu kan jag bara säga yes! gud vad bra! han vann!


jay smith vinnare av idol 2010

nu hoppas jag att erik kommer hit snart för jag börjar vara riktigt trött. försöker hålla mig vaken genom att prata med pappa och christina men ögonen är väldigt tunga.

kram



jag älskar att komma hem

2010-12-10 @ 15:48:53
hej!

jag sitter i soffan här hemma i lycksele och är ganska trött efter bussresan som jag ändå bara sov mig igenom typ. jag somnar alltid när jag åker bil eller buss, förstår inte varför! möttes av en lycklig hund som började pussa på mig direkt jag kom innanför dörren. nu har jag suttit vid datorn en stund och kollat runt lite och ska snart ut på en promenad med pandoura.

ikväll så ska jag typ bara vara hemma och ta det lugnt med pappa och christina. erik skulle fara och kolla på lucialiret som hålls här i lycksele i helgen, hans kompisar skulle spela. sen tror jag att han får komma och hämta mig eftersom att vi ska sova där inatt. vi åker ju till övik imorgon bitti för att gå på stan under dagen och se modo spela på kvällen och sen så ska vi bada hela söndagen på paradisbadet. det blir hans mamma, hennes sambo lars, hans lillasyster ida, erik och jag som åker iväg. natten ska tillbringas på hotell, det kommer bli jätte kul och mysigt tror jag!

jag ska fixa några tidsinställda inlägg som kommer att komma upp under tiden jag är borta eftersom att jag inte kommer ta med mig datorn eller ha något internet under tiden vi är där.

ha en trevlig kväll!

kram

i have the most wonderful friend ever

2010-12-10 @ 09:13:21

godmorgon!

jag är på skolan nu och sitter faktiskt och jobbar med alla geografi uppgifter vi har fått den här veckan. dock så har vi ingen lärare men det är obligatorisk närvaro, men det bryr sig så klart inte alla om! vi är inte direkt många här idag övehuvudtaget. jag slutar ju egentligen kvart över tolv idag men ska kolla vad vi ska göra på engelskan för att se om jag kanske kan få fara lite tidigare för att hinna med bussen som går vid tolv. då kan jag jobba lite på bussen istället och även få komma hem lite tidigare. då blir pandoura överlycklig! hon tycker inte om att vara själv eftersom att då blir hon uttråkad och börjar tugga på allting hon kommer åt. hon har redan bitit sönder en stol, sin bädd, en matta och även dragit sönder en del av själva golvet.

igår så tillbringade jag ju både kvällen och natten hos olivia. jag fick mig en ansiktsbehandling och hon färgade även mina ögonfransar, jag somnade, men det var verkligen så oerhört himla gudomligt skönt! resultatet på fransarna blev dessutom jätte bra. tack så mycket gumman! vi tjockade oss även ganska rejält med chips, dipp, cola och lussekatter igår framför cougar town. och innan vi somnade så blev det väldigt mycket skvaller och annat prat. vi båda var dessutom äverlyckliga över att slippa sova själv.

kram


från vaggan till graven

2010-12-09 @ 14:27:00
hej!

jag ska sluta skolan nu alldeles strax och sen möta upp olivia för att inhandla lite småsaker bara. sen ska vi gå hem till henne och jag ska även sova där inatt. helt otroligt hur mycket jag saknar henne när vi inte längre träffas varje dag så som vi gjorde i nian. men det fungerar ändå, man får bara se till att ta vara på stunderna som man får lite bättre!

ikväll ska vi typ se film, äta chips med dipp och hon ska även göra en ansiktsbehandling på mig och färga mina ögonfransar. det ska bli riktigt skönt! hon är säkert väldigt duktig kan jag tänka mig eftersom att dom får lära sig sånt här på skolan. det blir även ett perfekt tillfälle för henne att öva, för er som inte vet så går hon stylist med spa på dragonskolan här i umeå.

jag kommer inte uppdatera något mer ikväll eftersom att jag vill umgås med olivia så mycket som möjligt, så jag skriver imorgon!

kram

it´s a beautiful day

2010-12-09 @ 06:57:00
godmorgon!

nu är jag äntligen vaken och håller på att packa mina väskor inför helgen. ska snart sminka mig lite och fixa håret, jag ska ta hand om en praso elev idag så känns lite dumt att komma med typ en tofs på huvudet och se helt död ut. vi har nästan bara vanliga lektioner idag förutom en då vi istället ska på någon föreläsning på norrlands operan både klass 1a och 1b.

imorse vaknade jag på ett underbart sett, istället för av väckarklockan så ringde älskling och väckte mig. jag bad honom göra det igår när vi pratade i telefon. dock så stängde min telefon av sig flera gånger under tiden, men det var skönt at få prata med honom.

nu måste jag göra mig klar!

kram

vilsen i mobildjungeln

2010-12-08 @ 20:50:00
åh, min mobil driver mig verkligen till vansinne! absolut ingenting fungerar så som det ska göra. och nu så här vid jul så känner jag att jag inte har råd att lägga ut en massa pengar på en ny mobil. det är väl säkert därför min mobil har bestämt sig för att börja ge upp totalt just precis nu! den har raderat alla bilder, återställt alla inställningar jag gjort och det går ibland inte ens att öppna sms.

har nu suttit och kollat på olika telefoner och drömt lite, jag har fastnat för htc eftersom att älskling har en sån och den jag gillar jag. dom jag har hittat är htc desire hd och htc gratia som tydligen är uppföljaren av desire hd så som jag förstått det?


htc desire hd


htc gratia

förutom att min mobil krånglat ikväll så var jag som jag tidigare nämnde och tränade. men passet var inte alls lika hårt som jag hade hoppats på! nu är det iallafall dags för duschen innan jag ska ta mig en macka och varm choklad, kanske även en lussekatt.

kram

att köpa julklappar gör mig galen!

2010-12-08 @ 17:38:14
hej!

nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan som inte varit speciellt kul. dock så fick jag mig en roligare stund på stan där jag mötte upp olivia och hennes vän emma. jag köpte faktiskt även en del av eriks julklapp idag! men herregud, vad svårt det var att komma på någonting att köpa åt honom. men nu är en sak iallafall köpt och jag ska se om jag hittar något mer. det blev också en liten julkapp åt hans lillasyster ida förutom den stora hello kitty nallen vi redan har köpt åt henne, alltså en hello kitty tuggummiautomat med en massa lila/vita tuggummin som tillbehör.


visst var den söt?

jag ska snart byta om till mina träningskläder för en kväll fylld med kickboxning tillsammans med mamma. ikväll är det niklas som är ledare och då brukar passen vara lite hårdare. men det ska nog gå bra! har dock lite träningsvärk i lår och rumpa sen jag var på gymmet igår.

kram



jag är en zombie

2010-12-08 @ 07:19:00
godmorgon!

idag är jag riktigt trött och ville verkligen bara vända på mig och somna om imorse när klockan började tjuta högt som tusan. men jag tog mig, upp, fick i mig frukost, klädde på mig, fixat mig lite och packat inför skolan. känner mig lite som en vandrande död zombie eller något liknande idag!

jag ska bara bädda sängen nu och åka till skolan så att jag inte kommer för sent. jag har en massa jobbiga lektioner idag men jag ska nog hinna med att uppdatera.

kram

'one look puts the rhytm in my hand'

2010-12-07 @ 22:11:57

jag bestämde mig till slut för att fara på gymmet ikväll. det blev en och en halvtimme där som bestog av löpning, crosstrainer, mage, lår och rumpa. helt underbar känsla man får efter ett hårt träningspass! snabbade mig in i duschen och gjorde fika innan desperate housewifes började, nu sitter jag i sängen och kollar på cougar town. ska ringa till älskling så fort det är slut, så jag ska koncentrera mig på vad som händer nu.

godnatt, vi hörs imorgon!

kram


when i see your face, there´s nothing i would change, cause you´re amazing, just the way you are'

2010-12-07 @ 18:25:41
hej!

dagen som har vait full av föreläsningar har varit väldigt långsam. men vissa delar var intressenta! jag var och lyssnade på plan, sos barnbyar, röda korset och läkare utan gränser. dagen avslutades sedan med som jag tidigare nämnde i ett annat inlägg fika! men det slutade inte efter fikat, det kom två afrikaner som spelade trummor och sjöng. sen skulle alla sjunga med och klappa i takt och typ tävla mot varandra osv. det är något härligt med afrikansk musik kom jag och stefanija fram till, man blir glad. håller ni med?

efter skolan så mötte jag upp mamma på hm för att hjälpa henne med att leta julklappar åt min storebror johan. jag var inte ens hungrig när jag kom hem heller, så det blev bara klämmackor tillsammans med mamma här hemma. nu sitter jag bara i sängen och funderar på vad tusan man ska ta och hitta på ikväll! jag är oerhört sugen på att fara på gymmet, men jag vet inte riktigt om jag orkar. så medans jag håller på att fundera över hur jag ska göra så sitter jag och skriver på mitt cv eftersom att jag ska söka extra jobb. vet någon av er läsare något ledigt jobb i umeå eller i lycksele?

kram

en underbar morgon

2010-12-07 @ 07:14:00
godmorgon!

idag känner jag mig glad eftersom att jag var så oerhört pigg imorse när klockan ringde om man jämför med alla andra dagar den förbannade klockan sätter igång och börjar tjuta. jag var dock lite lat imorse så det blev bara två ostmackor och oboy till frukost, kanske varken det nyttigaste eller det mest mättande man kan välj på morgonen. vad brukar ni äta till frukost för att hålla er mätta fram till lunch?

idag så har vi en internationell temadag på skolan med en massa föreläsningar från plan, sos barnbyar, läkare utan gränser plus några fler. vi ska börja dagen i våra respektive klassrum med några gemensamma övningar innan föreläsningarna sätter igång. föreläsningarna kommer att hålla på hela dagen, dock så har vi lunch och lite pauser innan man går på en ny. innan vi slutar klockan fyra så ska vi ännu en gång samlas i våra klassrum för att fika tillsammans. och det gillar jag såklart eftersom att jag typ älskar fika!

nu måste jag fara till skolan, jag uppdaterar under dagen om jag har tid.

kram

svar

2010-12-06 @ 20:12:00

postat av: Josefin
oh fy bubblan vad kallt! bor du norrut eller? :)

svar: ja, det gör jag. jag bor i umeå på veckorna hos min mamma eftersom att jag går på en skola där som heter umeå internationella gymnasium. och för det mesta på helgerna så är jag hemma hos min pappa i lycksele där även min kille erik bor.

postat av: Olivia
kul att du typ skrev av det jag skrev där ett tag;]

svar: ja, men det var bra att du också hade uppdaterat bloggen då kunde jag ju ta en liten del av ditt inlägg eftersom att det ändå handlade om samma sak. puss gumman!

jag får även väldigt många kommentare om att jag har en fin blogg, tack så jätte mycket!
fortsätt kommentera och fråga gärna om det är någonting ni undrar över. det är jätte kul att läsa vad ni skriver!

kram


'you had a good girl but you didn´t know how to treat her'

2010-12-06 @ 17:47:04
hej!

jag sitter med min lillasyster veronica i sängen just nu och lyssnar på musik och bara pratar. jag ska snart börja byta om till mina träningskläder, gå ut med hunden och sen ska jag och mamma iväg på kickboxningen. idag följer även veronica med för att titta på och skratta åt mamma framförallt skulle jag tro. men hon har faktiskt blivit riktigt duktig, hennes slag är starkare och hon har fått in tekniken väldigt bra.

ikväll kommer jag även lägga upp svar på några kommentarer som jag har fått, så kika in senare ikväll!
nu måste jag sätta fart så att jag hinner med allting.

kram

'jag rimmar på, jag är mikrofonkåt'

2010-12-06 @ 09:33:09
godmorgon!

imorse så klev jag upp tidigt som fan eftersom att klockan ringde kvart i sex bara för att jag skulle hinna göra mig iordning innan jag måste åka till bussen som går tio i sju. och till min lycka så kommer olivia också till busstationen för att åka med samma buss som mig! trots att vi båda är i lycksele hur mycket som helst och att vi båda pluggar i umeå så har jag inte åkt samma buss som henne på hela höstterminen, hur sjukt är inte det egentligen? men nu sitter vi här tillsammans, tror att resten av bussen har fått höra ganska mycket skvaller också, men det är ju bara kul för dom.

nu peppar jag inför en två veckor med naturkunskap och geografi som block. jag vet inte om jag kan säga att jag känner mig glad över dom två blocken, men det får väl så lov att duga. det är ju faktiskt snart jul! jag har handlat exakt alla julklappar utom en och det är den till erik! vad tusan ska jag köpa till honom? vad har ni läsare köpt till era pojkvänner den här julen?

kram


andra advent!

2010-12-05 @ 19:11:32
hej!

imorse så tog jag och älskling en väldigt välbehövlig sovmorgon, vi klev upp vid tjugo över tolv. så det blev ingen frukost då utan vi åt istället upp pizzan som var kvar sen i fredags. till våran lycka så hade christina även gjort knäck som precis blivit klar när vi började äta våran frukost/lunch, visst finns det ett namn för det? hon gjorde flera olika sorter vanilj, mandel och vanlig knäck. helt underbart gott! dock så måste jag komma ihåg att inte börja tugga på knäcken direkt eftersom att då kan tandställningen gå sönder. den måste typ bli alldeles mjuk innan.

vi åkte även hem till erik vid två för att bygga pepparkakshus med hans lillasyster ida. hans mamma hade startat en julskiva lagomt till att vi kom dit så jag fick verkligen julkänsla medans vi häll på att bygga och dekorera vårat fina pepparkakshus. jag ska lägga upp en bild på det lite senare, ska be att få låna eriks telefon och fota med eftersom att jag ska sova där inatt.

just nu sitter jag hemma med pappa och christina medans älskling ändå är på hockey, men jag ska börja packa ihop alla mina saker snart och sen ska vi ta fram lite knäck, lussekatter och annat gott och sätta oss framför tvn för att se någon film som skulle gå på canal+ comedy. jag minns inte riktigt vad den hette!

kram

vill du ha fler läsare?

2010-12-04 @ 18:38:00
jag har blivit medlem på en jättebra sida som gör att du ökar antalet läsare med hjälp av bara några klick. att bli medlem går jättefort och läsarna blir fler efter bara några dagar!
vill du också bli medlem?

klicka på länken här nedanför!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=underbarastte

kram

'i never thought i be in love like this'

2010-12-04 @ 15:34:06

hej!

förlåt, för att jag inte uppdaterade imorse när jag vaknade men jag hade inte riktigt tid. jag vaknade faktiskt vid nio och klev typ upp direkt, hoppade in i duschen, åt frukost och sen tog jag och christina med oss pandoura på en promenad i skogen. sen åkte vi iväg till tuvträsk där pappa redan var och skulle lägga ett golv hos christinas gudbarn, där blev det fika och massa småbarnsmys.  nu har vi iallafall äntligen kommit hem så nu väntar jag bara på att middagen ska bli klar och att älskling ska komma hit någon gång typ. 

jag har absolut ingen aning om vad vi ska göra ikväll men det blir iallafall någonting inomhus om jag får bestämma eftersom att termometern visar -22 grader.

kram


'i´m going back to the stars'

2010-12-03 @ 23:02:08
yes! båda mina favoriter i idol gick vidare till nästa fredag, helt underbart!


jay och minnah

jag satt med ansiktsmask framför tvn under hela idol och åt chips med dip. nu har jag tvättat av ansiktsmasken, borstat tänderna och gjort mig klar för att gå och lägga mig så fort pappa och christina kommer hem så jag kan lämna över pandoura till dom. lämnar jag henne själv så börja hon tugga på saker tyvärr!

godnatt, vi hörs imorgon när jag vaknat!

kram

just chilling

2010-12-03 @ 19:32:33
hej!

förlåt, för att jag inte skrev direkt när jag var framme här i lycksele vid halv 3. men jag hade verkligen inte tid eftersom att jag var tvungen att gå ut med hunden direkt jag kom hem. älskling kom hit efter jobbet också, vi gjorde egen pizza och åt tillsammans innan han skulle på inflyttningsfest med grabbarna.

nu sitter jag i soffan med en filt runt om mig och tjocksockarna på efter att ha varit ute och gått en kvällspromened med hunden. det är nog promenaderna i denna kyla som är värst när man har hund tror jag, sock så är ju pandoura inte bara min utan typ familjens.

jag ska typ börja plocka fram chips och dip snart så jag har det framme innan idol börjar, jag känner att jag måste se vilka två som går till final eftersom att jag gillar alla tre! vilka vill ni se i finalen nästa fredag?

kram

i don´t know what to write

2010-12-03 @ 09:49:24
godmorgon!

nu sitter jag på skolan och väntar på den förbannade mattelektionen som snart ska börja och efter det så är det engelska innan vi slutar för dagen. fast jag ska prata med shannon och se om jag kan få sluta lite tidigare för att hinna med tio över tolv bussen hem till lycksele.

jag känner mig inte särskilt pigg idag utan bara trött och hängig eftersom jag är förkyld typ. uppdaterar när jag kommit hem till lycksele!

kram

i´m done

2010-12-02 @ 20:52:06
yes! 

nu är jag äntligen klar med alla uppgifter typ! eller jag har kvar min bokrecenssion på engelska. men jag tror att jag har lite längre tid på mig med den eftersom att jag var sjuk när vi arbetade med den på skolan. så jag ska se till att skriva lite på den medan jag ändå bara sitter på bussen till lycksele imorgon efter skolan. men svenska textanalysen är inlämnad och även den interkulturealla kommunikations uppgiften.

nu ska jag äntligen gå och tvätta bort allt kladd i ansiktet, gå upp och fika och sen ska jag faktiskt lägga mig och sova. jag är oerhört utmattad, som sagt så har det varit en riktigt hemsk vecka denna vecka. jag har dessutom sovmorgon imorgon till kvart i tio, så jag kommer få en lång natts sömn. men det behövs!

godnatt!

kram

'i want to know what love is'

2010-12-02 @ 19:28:10
godkväll eller vad jag nu ska säga!

ända sedan jag kom hem har jag suttit med skolarbete, jag är så oerhört less att jag bara vill kasta bort skiten. nu börjar jag ändå känna att jag snart är klar så det känns lite bättre. men det går inte att beskriva hur underbart otroligt skönt det ska bli med helg efter denna mördarvecka i skolan!

jag lovade ju också att lägga upp en bild på hur jag så ut idag när jag var emo/punkare på våran stilbytardag.
så här kommer den!



jag har en väldigt svart ögon makeup, två stjärnor på kinden, en tokiohotel t-shirt och jag hade väldigt tupperat hår idag men det har jag tyvärr hunnit kamma ut.
(ögon makeupen syntes inte så mycket på bilden ser jag nu, men den är tagen med datorn)

nu ska jag faktiskt fortsätta plugga så jag får skicka in alla uppgifterna ikväll!

kram

el caranaval de cádiz

2010-12-02 @ 11:47:10

hej!

igår när jag kom hem så fortstatte jag med att plugga, slog in lite julklappar och sen slängde jag i mig middagen ganska snabbt för att hinna plugga en liten stund till innan jag och mamma skulle iväg på kickboxningen. igår så körde niklas verkligen slut på alla som var där, typ det hårdaste passet jag har varit på!

imorse klev jag upp vid sju även fast vi inte skulle börja förrän halv tio. vi hade stilbytardag idag, det innebär att man skulle klä ut sig till något man har svårt att tänka sig att vara för att känna hur dom känner sig när folk stirrar osv. jag klädde ut mig till ett emo/punkare eftersom att det är något man verkligen lägger märke till och jag ville känna hur det kändes att få massa dömande blickar. jag lägger ut en bild på mig när jag kommer hem!

dagen började även med ett stort avslutande prov i interkulturellkommunikation. det var oerhört mycket frågor, men jag tror att det gick bra eftersom att jag svarade på nästan allting och jag hade verkligen pluggat!

nu däremot så är det dags för spanska redovisning och jag är oerhört nervös! men det ska nog gå bra det med hoppas jag.

vi hörs när jag kommer hem, jag har mycket att göra i skolan idag så jag kommer inte ha tid att uppdatera.

kram


my money just disappears

2010-12-01 @ 12:12:28
godmorgon!

kvällen blev oerhört lång igår, jag var inte hemma förrän vid 23 tiden och då hade jag sån fruktansvärd värk i mina fötter av att ha gått runt hela dagen plus kvällen. men skolan blev verkligen fylld till max igår! det var hur mycket folk som helst och faktiskt riktigt kul att vara här då. jag orkade aldrig starta min dator igår eftersom att jag var så himla trött, jag somnade direkt jag lagt mig i sängen.

idag är jag egentligen ledig, men jag bestämde mig för att fara till skolan ändå eftersom att vi har så oerhört mycket uppgifter just nu. och jag vet att om jag är hemma skulle jag ha sovit till tolv, ätit frukost och dött av i soffan och absolut inte fått någonting klart.

innan jag gick till skolan var jag in på the bodyshop och passade på att köpa jolines julkapp nu när dom hade både rabatter och klubbdagar. det blev även lite småsaker till mig själv som jag länge suktat efter! bland annat en ögonbrynsskugga, en ögonskuggspalett och en ögonbrynsborste. och eftersom köpet blev på över femhundra kronor så fick jag en julstrumpa fylld med produkter på köpet!


ögonbrynsskugga 198kr


ögobnbrynsborste 129kr

jag hittade tyvärr ingen bild på ögonskuggspaletten jag köpte på the bodyshops hemsida.

kram

RSS 2.0