kick ass

2011-08-29 @ 21:51:00

blev varken löpning eller kick´n box för min del ikväll, slutade med att jag snörade på mig grannens inlines och greppade mammas stavar för att sedan åka ungefär fem kilometer i ett bra tempo. fick sällskap av veronica på vägen tillbaka då hon kom för att möta mig. hon gav mig lite extra energi för att orka ge järnet hela vägen hem den lilla gladskiten!

om det förresten är någon som har ett par fräscha inlines i pyttestorleken 36 möjligtvis 37 som ligger och dammar någonstans så kan ni väl lämna en kommentar. jag är nämligen i stort behov av ett par för att slippa låna min kära grannes.


my tears don´t mean you´ve hurt me

2011-08-29 @ 17:01:52

efter en alldeles för kort helg så började veckan med att ta skolfoto. ångesten innan man bestämt vad tusan man ska ha på sig och hur man ska fixa håret osv. okey, nu överdriver jag kanske men det förbannade fotot kommer sitta i den där katalogen tjock som en bok i flera herrans år. klart man vill se normal ut? jag vet själv hur exalterad man blir när skolkatalogen äntligen kommer, man bläddrar igenom hela boken och tittar på alla klasser och ger kommentare. inte bara negativt som kanske vissa tolkar det utan positivt. "gud, vad fin hon blev, han var snygg, vad fina kläder hon hade, vilket underbart hår" skolfoto är verkligen ingenting för mig, jag tycker bara att det känns jobbigt. att man inte får se om man blundar eller gör någon konstig grimasch (stavning?) direkt efter att fotot är taget är bara hemskt. jag tänker dock positivt och hoppas och tror att jag kommer se normal ut!

väntar på att mamma ska komma hem någon gång dett år så att vi kan äta middag någon gång och så att jag får veta om det blir någon kick´n box ikväll eller om jag ska ta och släpa arslet till elljusspåret för att springa istället. kick´n box kändes dock roligare men löpningen är välbehövlig, tough life!


du är någon annan nu i och för sig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej

2011-08-25 @ 19:25:14

jag måste vara världens lyckligaste tjej för stunden! löparrundan gick alldeles utmärkt ur benens perspektiv dock inte riktigt lika bra om man ser till konditionen. trots att konditionen inte var på topp är jag alldeles jätteglad över att mina ben höll och att jag äntligen kan återuppta träningen som jag så duktigt kommit igång med i sommar. nu blir det att underhålla detta och även komma igång med kick´n box så snart som möjligt. ska göra lite magövningar nu innan jag sedan ska vandra mot duschen där det ska göras allt från att raka benen till att göra ansiktsmask.

bjuder på en härligt svettig och fin bild på mig själv för tillfället!


ingenting jag säger spelar längre någon roll

2011-08-24 @ 19:36:18

efter att ha vilat från träningen i mer än två veckor överlevde jag imorse en powerwalk på över en timme utan att börja gråta som ett litet barn. jag har hört kompisar prata om hur ont och jobbigt det är att ha benhinneinflammation men tänkt att "gud ändå, vad dem klagar. så farligt kan det väl inte vara?" right back at me! grät som en riktig liten unge när jag åkte på det, har alltid tyckt att jag varit van smärta men tydligen inte denna.

hur som helst är jag bara glad att jag klarade av en powerwalk, blir till att prova springa imorgon och se om jag är lika positiv efter det. jag håller verkligen alla tummar och tår för att det ska gå bra nu när jag planerat att komma igång med kick´n box på måndag.


RSS 2.0