i wanna be a billionaire so fucking bad, buy all of the things i never had. uh, i wanna be on the top of forbes magazine, smiling next to opera and the queen.

2011-06-19 @ 19:34:35

i princip så har all min vakna tid denna helg har gått till att arbeta. igår gick jag för tusan och la mig nio, kände mig som en bebis typ. det var dock behövligt för att jag skulle ta mig upp sex imorse och arbeta hela dagen.  två dagar som inhoppare, skull egentligen inte börjat förrän den tjugofemte midsommardagen. på nåt underligt vis känns det ändå skönt att ha arbetat två dagar och kommit in i det hela så att jag är fit for fight midsommardagen när det troligtvis kommer vara hur mycket som helst.

imorgon ska jag ta en ordentlig sovmorgon medan alla dem som fått sova i helgen ska upp och jobba. ska verkligen njuta av denna vecka, är inte ledig speciellt mycket denna sommar men tjänar desto mer pengar och detta gillas starkt! funderar på att ta fram lite chips eller något och lägga mig framför en film och bara ta det lugnt resten av kvällen. söndagar är till för att bara ligga och göra ingenting, ska man göra någonting så är det att äta något gott.


what are words if you really don´t mean them when you say them? what are words if they´re only for good times, then they don´t when it´s love.

2011-06-16 @ 20:53:19

den här dagen har gått alldeles för fort, det känns inte som att jag hunnit med något alls! jag vaknade, åt frukost, satte mig på moppen, for förbi campingen och ordnade upp lite saker på schemat, körde hem. någonstans där emellan försvann hela dagen för att när jag kom hem så började vi med middagen. när dagen ändå tagit slut så fort så bestämde jag mig för att det inte var någon idé att göra något speciellt under kvällen då den också skulle ta slut lika fort. jag har med andra ord spenderat hela min kväll framför datorn, ordnat upp alla mappar på min externa hårddisk, gått igenom alla musik osv. på grund av allt detta så har jag upptäckt att jag har ganska mycket bra filmer på datorn som jag gärna skulle se, dock inte på datorns lilla skärm. pratade med pappa om det och voíla, det ska nu komma hem en hdmi kabel så småningom.


get up, go out, me and all my friends. drink up, fall down, and we´ll do it all again. just sitting around, hanging out this afternoon.

2011-06-15 @ 21:08:50

sitter i sängen och dunkar musik, håller på att ge min kära ipod lite nytt att leka med. jag har känt mig alldels slö ända sen jag klev upp imorse. var uppe med tuppen imorse för att få komma till läkaren och ta lite blodprover, satan vad jag ångrade mig när jag väl satt där med nålen i armen och bloden rann genom slangen. direkt från sjukhuset, illamående och snurrig för att ta bussen till lycksele. väl framme i lycksele spenderades tre timmar på en utbildning i världskunskap, service & bemötande. det var dock bättre än vad jag trott, kanske är det en bra merit den dagen jag ska söka jobb?



skolavslutning

2011-06-15 @ 20:45:22






klicka på bilderna för att se dem i ett större format


when i get older, i will be stronger. they´ll call me freedom, just like a wavin´flag.

2011-06-15 @ 00:08:46

haft en helt underbar dag och kväll tillsammans med mina bästa brudar. vi lagade middag tillsammans och bara snackade och sedan fick vi en impuls att fara på bio. det passade alldeles perfekt idag eftersom att jag fick ett presentkort på bio idag. baksmällan del 2 fick det bli och den var helt totally fucking awesome om jag får uttrycka mig så. den var så sjukt mycket bättre och roligare än den första. det enda jag har att säga är att ni som inte sett den måste göra det! efter filmen drog joline, anneli och my vidare för att träffa några från klassen men för mig och moa blev det till att åka hem.

jag åker till lycksele imorgon med tio bussen och ska hinna träffa läkaren innan det. så jag måste verkligen försöka bli klar med packningen ikväll. det är verkligen ett helvete nu när jag ska vara där hela sommaren i princip eftersom att jag jobbar, jag har typ panik över vad jag ska ta med mig. lär väl sluta med att jag trycker ner allt jag äger och har och använder typ två plagg under hela tiden. det får inte sluta på det viset har jag bestämt, ska försöka tänka igenom det här och göra högar som jag får fundera lite över till imorgon och packa ner dem då.


that´s me inside your head

2011-06-14 @ 13:19:47

efter en ganska weird men ändå awesome skolavslutning med en massa framtärdanden eller vad man nu skall kalla det är det äntligen sommarlov! ett år är nu äntligen avklarat, det har gått så fort och långsamt på samma gång. det känns som att jag har känt alla i klassen i en evighet och jag gillar det! ni är verkligen helt underbara! ännu ett plus med att det har gått ett år är att jag äntligen fått mitt presentkort på sf för att jag tagit hand om en massa prasoelever under året. nu ska jag bara bestämma när och vad jag ska se, har ni några förslag?

jag, joline, my, anneli och moa stack iväg till stan direkt efter avslutningen för att käka våran sista lunch ute på restaurang medan skolan betalar för det. sedan blev det även att vi gick förbi tre olika cafée, nya konditoriet, café stationen och mekka. alla skulle ha en kaka från ett speciellt ställe, har just fikat upp dem och ligger nu i soffan hemma hos joline och tittar på one three hill.

bilder från idag och ikväll kommer att dyka upp någongång under morgondagen


i wanna wake you up, i can hardly hear my footsteps in the falling darkness. i can barely wait to see you, in your apartment. we were heading for the better times we wanted, we were sorry that the distance took more than we prepared.

2011-06-13 @ 23:21:05

har varit frånvarande här under ett väldigt bra tag, har istället lagt ner all min vakna tid på att göra färdigt allt som haft med skolan att göra. idag har det varit en helt underbar känsla att bara få lämna in alla böcker, att slippa se dessa sketna böcker under hela sommaren! har dessutomfått veta mina betyg i nästan alla ämnen nu, är ganska nöjd måste jag säga. är så jävla lycklig över att jag klarat matten! ni förstår inte min lycka, den glädje som uppstod när jag såg att det gått jävligt bra faktiskt.

kvällen har spenderats med underbaraste felicia, har varit helt otroligt mysigt. vi glömde bort tiden totalt så hon har just trampat iväg på sin cykel och jag har snart gjort mig klar för sängen. är sådär lagomt lycklig över att dem stängt av varmvattnet från klockan nio ikväll till klockan se imorgon bitti. det blir med andra ord en tidig morgon för mig då jag ska hinna duscha innan jag far till skolan, vi har skolavslutning imorgon! jag ska faktiskt ta med mig kameran och fota lite hade jag tänkt, det behövs verkligen bilder på denna blogg känner jag. vad tycker ni själva? vad vill ni se?

 


RSS 2.0