back in school

2011-01-31 @ 09:35:10
godmorgon!

efter en helt underbar helg hemma i lycksele så är jag nu tillbaka i umeå på skolan. sitter och pratar med joline om allt mellan himmel och jord. den lilla skitungen får sin lägenhet idag så senare under veckan ska jag troligtvis dit och ge henne en inflyttningspresent och tigga mig lite fika.

vi har bara en enda lektion idag innan lunch, svenska. jag hörde dessutom talas om att det skulle vara muntliga övningar vilket känns ganska skönt. det är inte speciellt jobbiga lektioner överhuvudtaget idag till min lycka, dock så är det en lång dag innan det blir jobb ikväll, pengar!

kram

jag har världens bästa syster

2011-01-28 @ 08:38:28
godmorgon!

jag vaknade och var faktiskt pigg imorse för typ första gången någonsin. jag och veronica gick uppp och åt frukost tillsammans och hade det bara mysigt. dock inte den bästa och mäst mättande frukosten, rostade mackor och juice. fast det var väldigt gott!

jag sitter på skolan just nu och ska försöka göra klart så mycket som möjligt av svenskan nu innan helgen. jag har kommit ganska långt så jag kanske inte behöver jobba så mycket med den i helgen om jag har tur. idag är det kort dag och det gillas verkligen! ska ta bussen tio över tolv hem till lycksele och olivia ska åka samma buss så jag får nog sällskap idag.

lär väl vara framme i lycksele vid två och då ska jag träffa upp erik och kanske fara på stan en stund. jag måste köpa en ny ansiktstvätt och sen ska jag kolla runt lite och se om jag hittar något annat intressant. han pratade även om att fara och fika så vi får väl se vad det blir!

kram

joline ska ha smisk

2011-01-27 @ 10:17:00
godmorgon!

min morgon började tyvärr inte så jätte bra idag måste jag säga. bussen var oerhörd försenad så jag hann inte fara på idrotten imorse. sitter istället på skolan och försöker skriva lite svenska novellanalysen nu innan lunch. pratade just med bussföretaget om att det alltid är just 08:35 bussen som är sen under vardagarna och fick väl inte speciellt mycket till svar.

idag är det en lång dag när vi går ända till klockan fyra och jag tycker att det verkar som att alla är sjuka dessutom. iallafall anneli och joline, smisk på joline! förövrigt så är det helt öde i klassrummet eftersom att alla andra är på idrotten så det känns lite ensamt och väldigt tyst här inne.

kram

äntligen

2011-01-26 @ 18:17:00
nu ska jag byta om till träningskläder för att sen dra iväg på kick´n box tillsammans med mamma. jag har saknat det så otroligt mycket att det inte är klokt! det är niklas som håller i passet ikväll så jag hoppas verkligen på ett riktigt hårt pass denna gång. jag vill ha en ordentlig träningsvärk imorgon och verkligen svettas ikväll.

kram

jag tycker om min klass

2011-01-26 @ 14:37:00
oavsett hur trött man än är på morgonen när man kliver upp så blir man alltid glad tack vare mina älskade små töntar. tyvärr, hittade jag inte bilder på alla..


från vänster: jakob, rasmus, jag och mathias


från vänster: mathias, johan, jesper och jakob


från vänster: joline och johan


från vänster: naufel, jesper, moa

kram

jag kunde ha haft sovmorgon, men inte fick jag det

2011-01-26 @ 09:25:55
godmorgon!

jag har blivit så oerhört trött och seg på mornarna nu för tiden att jag inte hinner uppdatera på morgonen längre. dessutom blir det super stressigt att hinna äta, borsta tänderna och allting! jag måste börja kliva upp i tid annars kommer jag ju typ att få magsår eller något liknande. nu sitter jag iallafall på skolan och vi har ingen lärare idag, dessutom så har vi gjort klart det vi skulle göra så jag kunde lika gärna ha stannat hemma imorse och tagit sovmorgon.

snart är iallafall naturkunskapslektionen klar och då väntar en jobbig svenska lektion. vi ska skriva en jobbig novellanalys, inte alls inspirerande. jag måste även prata med rektorn idag och redovisa vilka datum jag ska vara borta från skolan när vi åker till thailand nu i mars. sen ska jag försöka leta rätt på dom lärare som har block under dom veckorna för att få veta vad jag ska göra och om jag kan få göra bort det innan jag åker.

kram

zumba fitness

2011-01-25 @ 18:04:06
hemma från skolan och har just ätit middag alldeles ensam, dom andra hade redan ätit. nu sitter iallafall jag och mamma och pratar lite. jag ska nog be henne hjälpa mig med ett cv och ett personligt brev, vi hinner iallafall börja skriva ikväll.

ikväll klockan kvart över åtta så ska jag och mamma dra iväg till storsjöhallen för att prova zumba. det sägs vara oerhört roligt så det är bara att hålla tummarna. eftersom att jag tycker om att dansa så skulle jag tro att jag gillar det här också, passen har iallafall varit fullbokade varje gång jag gått in och kikat så jag skulle tro att det är väldigt populärt. har ni povat det någon gång?

update: så otroligt kul det var!



kram

JAG KLARADE DET!

2011-01-25 @ 10:34:21
hej!

gårdagen var väldigt stressig därav den dåliga uppdateringen. jag gick i skola till kvart i fyra och sen fick jag springa till trafikskolan för att skriva skoterprovet. JAG KLARADE DET! så nu ska jag bara invänta några papper och sen är det bara att börja köra, lagligt dessutom. dock så behöver jag köpa en skoter också.. direkt efter att jag skrivit provet och fått veta att jag klarat det var det bara att springa iväg till simhallen för att jobba.

när jag sedan äntligen kommit hem var jag så pass hungrig att det kändes som att jag skulle spy. som tur var så fanns det kvar lite tjockpannkaka som jag kunde värma upp men illamåendet satt i nästan hela natten ändå. vaknade flera gånger och trodde verkligen att jag skulle spy men det kändes iallafall bra imorse när jag vaknade.

jag har snart lunch efter att ha hunnit ha två lektioner, franska och engelska. sen är det bara dom odrägligt jobbiga blocken kvar innan jag slutar.

uppdaterar senare!

kram

wedding daze

2011-01-23 @ 22:14:15

äntligen är man nyduschad och fräsch efter att ha spenderat över en timme på gymmet. jag kände mig dock inte så jätte fokuserad idag så allting gick bara otroligt tungt. men jag fick iallafall träna lite och det är väl huvudsaken! just nu ligger  jag bara och slö tittar lite på wedding daze som går på kanal5, det är faktiskt en väldigt bra och rolig kärleks komedi måste jag säga!



det enda jag ska göra nu innan jag somnar är att läsa igenom skoter teorin en gång till så att det inte finns en chans i världen att kugga på provet imorgon!

kram


en sväng till gymmet

2011-01-23 @ 17:46:34
har just käkat lite mat och bytt om till mina träningskläder. nu ska jag bara låta maten smälta lite och sen ska jag börja vandra iväg bort mot storsjöhallen för att köra ett rejält pass på gymmet. jag har ju inte tränat under hela veckan, så jag har ju en hel del att ta igen!

kram

jag tycker inte om mina dammråttor till husdjur

2011-01-23 @ 12:47:40
godmorgon!

jag har faktiskt varit vaken ett tag men har fortfarande inte fått på mig några ordentliga kläder utan sitter istället med ansiktsmask och bara myser. det kommer nog inte hända något speciellt idag förutom att traggla igenom lite skoter teori inför provet jag har imorgon.

funderar dock på att släpa fram dammsugaren och ta död på alla mina dammråttor som springer runt här på golvet och under sängen. ska även se till att bädda rent i sängen när jag ändå håller på, dammtorkning skulle också behövas. kanske är det lika bra att göra allting på en och samma gång så att det blir en ordentlig städning?

kram


umeå simhall

2011-01-22 @ 18:54:20
hemma efter en väldigt lång dag på simhallen i umeå tillsammans med elin. det gick faktiskt bra, eller vad tycker du om min prestation elin? jag fick iallafall veta att jag ska få börja jobba där en gång i veckan. på måndagar rättare sagt mellan kvart över fyra till kvart över sju. det ska bli jävligt skönt att börja jobba och tjäna in lite pengar!

direkt jag kommit innanför dörren så satte jag igång med att hacka alla grönsaker till middagen, det blev tacos till min lycka! jag höll allvarligt på att hungra ihjäl eftersom att jag inte hade ätit sen åtta imorse och blev typ därför överlycklig när maten äntligen var klar.

jag har absolut ingen som helst aning om vad jag ska göra ikväll. det lär väl sluta med att jag äter lite chips och dip framför någon bra film men jag får väl se. vad ska ni göra ikväll?

kram

jag vill ha ett jobb

2011-01-22 @ 08:07:00
godmorgon!

jag vet att det är lördag idag och att jag brukar ta en väldigt lång sovmorgon då, men inte idag. jag ska vara inne i stan vid nio för att möta upp elin och sedan ska vi dra iväg till simhallen. jag ska nämligen få följa med och prova jobba där idag eller vad man nu ska säga, även träffa chefen skulle jag tro. hoppas verkligen att det blir något extra jobb inom det här!

ska kasta ihop det sista nu innan jag ska springa iväg till bussen. håll tummarna för att chefen gillar mig och att allting går bra idag!

kram

the town

2011-01-21 @ 23:15:01
helt slut efter en väldigt rolig dag! viktor kom även förbi och höll mig sällskap en stund efter middagen, bara snackade en massa. när han for hem igen så satte jag mig och började se en film med mamma och pelle, the town. helt sjukt bra film och jag var verkligen trött när jag började se den men blev fort pigg! jag säger bara: SE DEN!





kram

polaris 800 rush i mitt hjärta

2011-01-21 @ 17:10:49
hej!

denna dag har verkligen varit helt underbart härlig. morgonen började med en film på engelskan om global uppvärmning som heter inconvenient truth och efter det skulle alla som går spanska steg 3,4 och 5  ha språkolympiaden. vi skulle vara uppe i skrivsalen för att skriva ett prov, alla skulle skriva samma prov på datorn. jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag tycker att det gick bra men det är iallafall gjort!

lunchen kom väldigt snabbt, redan klockan 11 sprang jag och elin iväg till gouter. hann trycka i mig mackan och prata en stund innan det var dags att dra iväg till trafikskolan där vi skulle befinna oss klockan tolv för att åka ut till sävar. efter att ha fått på sig alla skoter grejer var det bara att sätta igån att köra. så jävla kul! jag är typ kär i skotrarna vi körde, bara 2011 modeller. herregud, vilken känsla! det blev en långtur, djupsnö körning, testa burka osv.






polaris 800 rush

mamma hämtade upp mig när vi var klar och skjutsade mig till skolan där jag var tvungen att göra ett svenska prov. jag kom in som en liten snöhög med hur mycket kläder som helt och det luktade nog väldigt mycket skoter om mig skulle jag tro. provet gick bra, jag svarade på allting utom en fråga och det kändes som att det var rätt iallafall.

nu är det dags för mat-potatisgratäng och fläskfilé!

kram


don´t drink and drive

2011-01-20 @ 19:14:40
hemma igen efter en ganska kort dag i skolan, jag hade endast spanska och engelska. efter att vi slutat skolan vid halv tre så satt jag bara och väntade på att få hämta ut datorn igen. nu funkar den äntligen! det var dock fler än bara jag som hade råkat ut för detta vidrigt luriga virus just idag, en i min klass och en i tvåan.

skoterkursen var tidig idag, redan klockan halv fyra. vi pratade nästan bara om alkohol och droger i trafiken idag och hur länge man ska vänta innan man får köra efter att man har druckit osv. vi såg även en väldigt chockerande film som hette länge leve livet och var framtagen med hjälp av don´t drink and drive och vägverket.

ikväll blir det lite plugg inför ett prov som jag måste göra imorgon efter att jag kört upp för skoterkortet i sävar. det lär bli lite stressigt och jag lär få göra provet i skoterkläder, alltså fullt påklädd med andra ord. men det ska nog gå bra ändå tror jag!

kram

SYSTEM TOOL VIRUS

2011-01-20 @ 09:58:22

godmorgon!

jag sitter hemma just nu och ska snart kasta mig in i duschen och äta lite frukost innan jag drar iväg till skolan. det första jag måste göra när jag kommer dit är att lämna in datorjäveln för andra gången det här året! jag förstår verkligen inte varför det där system tool kan drabba jsut mig, jag laddar inte hem på min dator eller någonting sånt, det enda jag gör är typ att blogga, skolarbeten, facebook osv. jag bloggar iallafall just nu från mammas dator eftersom att det bara var att slå av min egen dator på direkten!

jag vet att det är många andra som har råkat ut för det här viruset också, direkt det "ploppar" upp så är det försent. då laddar det upp en massa virus på ens dator och vill dessutom få en att köpa ett virusprogram som bara laddar upp ännu mer virus och som dom påstår vara det enda som hjälper. åh, jag blir fan galen!

vad är det roliga med att förstöra för andra? alltså sitta och skapa alla dom olika virusen?

kram


hallon och banan smoothie

2011-01-19 @ 06:57:00
godmorgon!

jag är faktiskt pigg idag, precis som igår. vaken före klockan och inte alls lika grinig och sliten som jag brukar vara på vardagarna. jag sitter dock fortfarande i sängen men ska snart ta mig upp och göra mig iordning innan jag ska göra en god smoothie innan jag går till bussen. vill ni också göra en god smoothie så kommer receptet på en utav mina favoriter här nedanför.


jag brukar dock inte använda socker i mina smoothies men det är såklart valfritt.

kram

en sliten krigare

2011-01-18 @ 22:28:36
hemma efter en väldigt meningslös dag i skolan med knappt några lektioner alls och inte hellr några lärare för den delen. direkt efter skolan blev det en sväng förbi ica tillsammans med elin för att köpa en drickyoghurt det blev även några subway kakor innan jag var tvungen att dra iväg på skoterkursen.

som vanligt så var det bara massa teori om typ lagar osv. men jag tycker att det går rätt bra faktiskt! vill bara få göra bort allting nu så att jag har mitt skoterkort sen och kan köpa en skoter kanske. eller så lånar jag bara någon annans dom få gånger jag väl kör skoter?

jag ser att det är många av er som kommenterar som ställer frågor i kommentaren och det vore så underbart mycket lättare om ni kunde ställa dom igenom bloggsvars rutan jag har här på bloggen istället.

så till alla er som ställt frågor, skriv dom gärna igen fast i bloggsvars rutan jag har på vänster sida här på bloggen! då ser även andra vad ni har frågat och vad jag har svarat och slipper då ställa samma fråga.

kram

en bra morgon

2011-01-18 @ 07:07:00
godmorgon!

jag har just vaknat och bokat in både mig och mamma på zumba nu nästa tisdag här i holmsund på storsjöhallen. det ska bli oerhört kul att pröva eftersom att jag gillar att dansa, dock så tror jag helt ärligt att kick´n box är mer träning. eller vad tror ni? mina veckor kommer alltså vara ganska fulla av träningspass framöver, måste dock se till att få in skolan i det hela också..

nu är det dags för en underbar smoothie innan jag ska fixa mig och springa iväg till bussen. uppdatering kanske sker under dagen beroende på hur schemat ser ut.


kram

we R who we R

2011-01-17 @ 23:29:05
hej!

det har varit lite ont om uppdateringar här på bloggen nu under helgen eftersom att jag inte har suttit vid datorn någonting. jag har bara spenderat tid med min underbara familj och pojkvän!

fredag-blev det en jätte god och mysig middag tillsammans med pappa, christina och veronica. lördag-inleddes med en lång sovmorgon och sedan en ordentlig "hotel" frukost, erik fick även agera chaufför till gäddträsk åt pappa och christina som skulle dit på kalas så vi skjutsade dit dom och for hem för att mysa och hämtade dom även senare under kvällen. söndag-ännu en lång sovmorgon och en mysig liten "hotel" frukost, middag tillsammans med familjen innan jag åkte hem till erik och umgicks med hans familj medans han var och spelade hockey. jag får ju såklart inte glömma att nämna att jag även såg solsidan!

ikväll var jag på första teori tillfället för att ta skoterkortet, det betyder alltså att denna vecka kommer att spenderas på trafikskolan minst två timmar varje kväll när det då är teori som står på schemat. körningen blir antingen fredag eller lördag och sedan prov nästa måndag och sen är det banne mig helt klart! ja, om man klarar provet förstås. men det sägs faktiskt vara lätt så det ska nog inte vara några problem.

tittade just på klockan och insåg att det kanske är dags att sova om jag ska ta mig upp imorgon för att fara iväg till skolan.

kram

äntligen fredag

2011-01-14 @ 07:02:00
godmorgon!

stressigt som tusan idag eftersom att jag är så förbannat trött varje morgon nu för tiden. jag antar att jag inte har vant mig vid mina rutiner för vardagen ännu? jag sitter iallafall och äter frukost och pluggar in det allra inför provet vi ska ha nu direkt på morgonen i geografi. dagen kommer vara oerhört kort idag eftersom att vi slutar tolv varje fredag! jag kommmer dessutom sluta ännu tidigare eftersom att jag måste till tandläkaren vid elva för att sätta fast en sak som lossnade igår från tandställningen.

håll tummarna för att jag klarar provet nu!

kram

workout

2011-01-13 @ 17:13:50

jag drar iväg till storsjöhallen nu för att gå på bodypump och verkligen köra järnet! får även se om det blir en liten runda på gymmet efteråt men det beror på hur kroppen känns.

kram


skola

2011-01-12 @ 17:05:58

kul att man är less redan efter första dagen i skolan och bara vill ha helg typ nu nu nu nu. men som sagt så är det bättre att utbilda sig än att bara hoppa av skolan så jag får bara så lov att bita i det sura äpplet och släpa mig till skolan ändå. hur tycker ni själv att det var idag? eller började ni måndag eller tisdag kanske?

nu är jag hemma och sitter i sängen med lite skolarbete som vanligt ungefär. jag väntar bara på att maten ska bli klar så att jag kan byta om och börja dra mig iväg till kickboxningen. ikväll blir det däremot utan mamma, så jag får hoppas att det finns någon fler ensam stackare där ikväll annars blir det till att köra tillsammans med niklas som är ledare.

kram


första dagen i skolan

2011-01-12 @ 06:48:00
godmorgon!

jag känner mig allt annat än pigg idag och att det är första dagen i skolan idag gör ju inte det hela speciellt mycket roligare. jag ska iallafall försöka kravla mig upp ur sängen och göra någon ordentlig frukost. känner mig grymt  hungrig och är väldigt sugen på en smoothie så skulle tro att det blir en sån och någon ostmacka.

nu måste jag försöka få på mig lite kläder och slänga ihop danskläderna till i eftermiddag.

kram

en dag inne på stan

2011-01-11 @ 18:02:15
hej!

dagen har spenderats hemma hos en kompis och på stan. kikade lite på rean men hittade ingenting vettigt som hade nedsatt pris. däremot så hittade jag ett linne och ett par tjocka tights på ginatricot och en scrubb boll/borste/vante på the bodyshop. vill ni se hur det ser ut? alltså bilder på det? kommentera isåfall!

just nu håller jag på med lite skoluppgifter, det allra sista som ska fixas innan skolan börjar imorgon. känner mig tyvärr helt oinspirerad till att arbeta och har fastnat lite i en av mina uppsatser så jag har lite panik och det gör ju inte det hela bättre. som tur är så får jag träffa helt underbara människor imorgon och det gör det hela roligare och till och med något att se fram emot.

kram

kick´n box pictures

2011-01-10 @ 19:30:00
här kommer några bilder från ett kickboxningpass som alexander höll i när jag och mamma var "nybörjare" på kick´n box passen. enjoy! dock så är bilderna inte dom bästa och man är inte direkt vacker under dessa pass, det är verkligen jobbigt och man svettas.










bilderna är tagna av min lillasyster veronica

kram

yes, äntligen!

2011-01-10 @ 18:16:29

hej!

nu är jag tillbaka i holmsund hemma hos mamma efter ett helt underbart lov i lycksele. jag har verkligen kopplat av och vilat upp mig under det här lovet. dock så blev jag ju sjuk på nyårsafton och har varit hängig väldigt länge efter det men nu känner jag mig frisk. därför så blir det kickboxning ikväll för min del, vet tyvärr inte om mamma ska följa med idag eftersom att hon inte mår så bra.

förresten, det kommer att dyka upp ett tidsinställt inlägg under tiden jag är och boxas/sparkas som innehåller några bilder!

kram


it´s snowing outside

2011-01-09 @ 16:51:25
hej!

vaknade tolv idag vilket inte var alltför sent måste jag väl säga, dock så berodde det på att vi ställt ett alarma på tio i tolv. direkt när vi tagit oss upp ur sängen så blev det bara att kasta på sig lite ytterkläder för att sedan följa med ida och åka pulka i ica backen. herregud, vad kul det är att åka skrana, pulka och allt sånt där egentligen. det jobbigaste är väl egentligen bara att ta sig upp för backen igen efter att man har åkt hela vägen ner?

efter en härlig hamburger lunch inne i värmen efter en bra stund ute i kylan så har vi spelat tv-spel tillsammans. både viva piñata och lips som är typ som sing star.

kram

pizza, bastu, hårinpackning och bodyscrub

2011-01-08 @ 22:54:00
hej!

det blev ingen uppdatering igår som ni kanske märkte? det berodde på att kvällen spenderades med att göra egna pizzor och en helkväll i bastun, hårinpackningen fick sitta i under hela tiden i bastun. efter det så blev det en rejäl omgång med bodyscrub i duschen för att bli mjuk och fräsch och det behövdes verkligen kan jag säga!


älsklings halva till vänster och min till höger

man blir så himla trött efter att man bastat så den resterande delen av kvällen hände det inte så mycket mer än att vi såg på let´s dance och miami vice. den sistnämnda var faktiskt fruktansvärt bra!

kram

a beautiful family

2011-01-08 @ 21:12:10
hjälpte just min söta svärmor att beställa hem en halskedja med två hjärtan som berlock med erik och ida ingraverat. självklart så blev ju även jag sugen på att besälla hem lite smycken! sidan jag beställde ifrån var super bra, billig och hade dessutom fri frakt. för att komma dit så behöver ni bara klicka på länken här nedan! http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=9034

kram

she´s so cute

2011-01-06 @ 15:44:40
hej!

efter middagen igår åkte vi iväg hem till erik där resten av kvällen spenderades framför en film. det blev komedin what happens in vegas, dock så hade vi båda sett den men den är rolig iallafall. båda två somnade ganska fort direkt efter filmen, vända åt varsitt håll och snörvlandes för sig själva.

imorse så vaknade jag vid elva av att jag var så fruktansvärt tät i näsan att jag inte kunde andas och självklart så kunde jag inte somna om efter det heller. det hela resulterade i att jag började peta på erik och röra mig i sängen för att väcka honom. och jag lyckades!

nu sitter vi soffan och spelar viva piñata tillsammans med hans söta lillasyster och det är verkligen ett gulligt spel som egentligen inte går ut på någonting viktigt alls. vi ska äta middag hemma hos mig ikväll vid sex så jag skulle väl tro att vi sover där också men vi får väl se.

kram

en mysig middag

2011-01-05 @ 15:31:39
hej!

efter en oerhört lång dag både ute i kylan tillsammans med älskling och pandoura men även ute på gården tillsammans med pappa så ligger vi nu i sängen och kollar på distrikt 9. ikväll blir det en mysig middag här hemma tillsammans med pappa, christina och erik såklart. plankstek och sen pannacotta till efterrätt som jag har förstått det hela.

kram

änglagård - tredje gången gillt

2011-01-04 @ 16:06:32
hej!

igår hade jag en underbar kväll på forsdala hemma hos eriks pappa där vi åt en trerätters middag tillsammans med hans pappa, hans pappas bror, farmor, farfar, erik och jag. det var oerhört mysigt och jag hade jätte trevligt! sen när vi kom hem blandade vi dip och åt chips framför hockeyn, eller jag åt chips och dip och tänkte på allt annat än hockey medans erik verkligen tittade på hockeyn.

idag har jag verkligen bara sovit! jag klev upp strax innan klockan var ett och då var jag fan fortfarande trött.. att vara förkyld är inte alls kul, jag sover dåligt när jag väl sover och har huvudvärk, hosta och nästäppa hela tiden, men jag får iallafall sova tillsammans med erik så det är bra ändå!

ikväll ska jag iväg på bio med pappa om allting blir som vi hade planerat innan jag åkte hem till mamma och pelle över nyår. egentligen så var det ja, pappa och christina som hade tänkt fara med eftersom att christina har fått feber och varit hemma från jobbet både igår och idag så ska inte hon följa. filmen vi ska se är änglagård-tredje gången gillt.


bilden är tagen ifrån google.

kram

christmas pictures

2011-01-01 @ 18:03:00
jag lovade ju att lägga upp bilderna som blev tagna på julafton. dock så är det inte så många men ni får ju se lite iallfall.


pandoura blev julfin med en liten röd rosett


veronica var super fin i sin juliga tunika


efter desperata försök att få till ett bra kort på oss båda två tillsammans så gav vi upp och detta fick duga


jag vägrade le på det första kortet och veronica sa att jag såg sur ut


så vi tog ett nytt där jag såg glad ut




julkppar var det ingen brist på, det var fullt med klappar runt hela granen som gjorde det svårt att ta sig förbi. hela julklappsöppningen tog nästan en och en halv timme, kanske två till och med.

jag fick en mixer, ett jätte snyggt fat eller vad man nu ska kalla det, en ljuslykta, en ipod, pengar, hårinpackning, smink, duschkräm+hudkräm, godis, en makeup handduk, ett armaband av märket snö, tjocksockar, thailändska baht inför resan i mars, plånbok, presentkort för att ta skoterkortet och lite mer småsaker. jag blev super nöjd över allting, helt underbara saker! och alla julkapparna var så underbart fint inslagna, jag ville knappt öppna dom.
kram

ögoninflammation?

2011-01-01 @ 14:43:45
hej! 

jag vaknade faktiskt tidigare än vad jag hade trott imorse! var vaken redan vid tio första gången, sen låg jag dock och drog mig en bra stund. jag var väl därför inte uppe ur sängen förrän vid elva och åt lite frukost. min sömn inatt har tyvärr, inte varit den bästa. jag har troligtvis fått ögoninflammation ochär verklingen oerhört förkyld. resten av dagen kommer därför att spenderas i soffan öch möjligtvis i sängen framför tv:n skulle jag tro.


en bild från igår, nyårsafton

kram

RSS 2.0