like a shadow flows in the rain, like a foreign flame in the dark

2011-11-25 @ 09:52:57

sitter och kämpar med samhällsuppgiften på skolan trots att vi egentligen inte börjar förrän efter lunch, med andra ord klockan tolv. hade jag varit hemma hade jag inte tagit mig upp för att skriva på uppgiften, hade troligtvis bara stängt av alarmet, vänt på mig och somnat om. det hade dock varit så oerhört mycket skönare! jag får väl se det positivt istället med tanke på att jag faktiskt får någonting gjort tack vare att jag sitter här. förhoppningsvis resulterar det i att jag blir klar med den innan söndag, håll tummarna för det!


it´s time to get in shape

2011-11-24 @ 17:26:45

var på mitt första ordentliga träningspass sedan länge igår, blev ett kick´n box pass tillsammans med frida. det gick verkligen bra och jag är överlycklig över att jag inte kände av benhinnorna mer än en liten stund i början. upptäckte dock ganska fort att jag inte var i toppform när det kom till konditionen. trodde helt ärligt att jag skulle behöva springa ut och spy ett x-antal gånger under passets gång men icket, jag fortsatte kämpa och det gick jävligt bra! jag var typ världens lyckligaste människa när jag gick hem efter träningen. kände mig helt slut i kroppen, varenda muskel värkte och det kändes att jag verkligen gett allt. ska iväg på ytterligare två pass ikväll, cx 30 som är ett effektivare core pass och sedan spinning. ska vara snäll mot benen ikväll eftersom att dem fick jobba igår, vill inte förstöra mina chanser att äntligen få komma igång med träningen.


nytt i garderoben

2011-11-23 @ 10:23:41



cubus, 399 kronor

veromoda, 199 kronor


hm, 149 kronor


hm, 299 kronor


kaos

2011-11-22 @ 19:23:29

hemma efter en underbar helg i göteborg fylld med shopping, god mat, skratt, bio och en jädra massa promenader, dock en dag försent. vi skulle varit hemma igår kväll, men flyget som skulle gå från göteborg till arlanda tjugofem över fyra igår gick sönder. dem var tvungna att flyga dit en reservdel från stockholm och en mekaniker från oslo för att kunna laga felet och så småningom lyfta, detta ledde till enorma förseningar. efter sex timmars väntan i göteborg lyfte äntligen planet till stockholm. det var dock alldeles för sent för att vi skulle hinna med vårt plan som skulle gå från stockholm till umeå tjugo över åtta, vi fick därför efter ytterligare flera timmars väntan på stockholm arlanda ett hotell utanför stockholm (järva krog) och blev ombokade till flyget som gick halv nio imorse. känner mig helt död efter endast tre timmars sömn under natten och stannade hemma från skolan idag. lyckades sova ytterligare tre timmar under dagen och känner mig lite mer levande nu.


stay here my baby

2011-11-20 @ 09:48:07

vaknade upp till ett kaos idag eftersom att my lyckats försova sig, missat sin buss osv. det blev full fart här på hotellrummet för att få fram nya busstider, hon skulle få på sig kläder, borsta tänderna osv. nu har hon iallafall tagit sig iväg med bussen till borås, hon kommer komma lite sent men det skulle inte vara något problem. nu håller vi bara tummarna för att hon klarar provet! vi andra ska klä på oss och gå ner för att äta lite frukost innan vi börjar göra oss klara för att gå in till stan.


i like your swag

2011-11-19 @ 18:45:15
ligger i sängen på hotellet efter en heldag på stan tillsammans med anneli och moa medan my varit duktig och spenderat dagen på kurs. fötterna gör ont som tusan efter att ha gått runt i halv dåliga skor hela dagen (converse) man skall typ ha löparskor eller något när man shoppar. jag kom dock bara hem med en kabelstickad tröja från cubus. måste verkligen kolla bättre i butikerna imorgon! har en tendens att bli lat när det gäller att prova saker och något som är oundvikligt är att bli snål när man kollar på prislappen.
cubus, 399 kronor

göteborg, here we come

2011-11-18 @ 12:53:22

har två lektioner kvar innan det bär av till umeå flygplats för att ta flyget till stockholm arlanda och därifrån bär det sedan av till göteborg. ska bli en helt underbar helg tillsammans med brudarna, bo på hotell, äta god frukost, shoppa, gå på bio osv. bara joline som saknas men hon är på lite varmare breddgrader, i la renuion. hoppas att du har det super bra och kom ihåg vad jag sa!

 


så länge vi båda andas

2011-11-17 @ 14:57:58

var och såg twilight breaking dawn part 1 igår tillsammans med olivia. det var helt underbart! jag måste faktiskt säga att det här var den bästa filmen hittills iallafall. de hade fått med mycket mer detaljer än vad filmer brukar innehålla, det var ett stort plus med tanke på att jag läst alla böckerna. dem tidigare filmerna har inte riktigt levt upp till böckerna, men denna gjorde det! förutom en liten grej som förstörde enligt olivia, som i och för sig är en väldigt viktig del av det hela. dem hade glömt bort eller struntat i att bella och edward bytt ut "tills döden skiljer oss åt" till "så länge vi båda andas" i boken, att dem inte hade med det i filmen gjorde att det inte blev riktigt samma sak.


statistik är kul

2011-11-16 @ 09:06:27






tänkte bara visa er hur utvecklingen i cuba jämfört med nordkorea ser ut, 
men också hur det ser ut i peru jämfört med iran, kul va?
nu återstår det bara att välja någon av dessa fina grafer att arbeta med,
cuba vs nordkorea eller peru vs iran?


sometimes i get a feeling that i never had before

2011-11-03 @ 20:32:05
det är torsdag idag och jag har inte gjort något vettigt alls under lovet förutom lite arbete med några skoluppgifter. igår vet jag inte riktigt vad jag gjorde, arbetade lite med en engelskauppgift. idag har jag däremot suttit och pratat med olivia i någon timme och blev till min lycka också bjuden på lussekatter. passade även på att övningsköra till knaften innan middagen där veronica skulle sova över hos en kompis, att köra i mörker och i lite halka var dock ingen hit enligt mig. antar att man måste köra i mörker några gånger innan man blivit van, det känns ganska obehagligt när man är ovan.

RSS 2.0