önskar jag hade en egen lägenhet

2011-02-26 @ 14:57:51
hej!

jag vaknade vid nio imorse och bytte snabbt om till mina träningskläder för att fara ut och springa i det fina vädret. var ute i över fyrtio minuter vilket jag är nöjd med eftersom att jag inte kände mig taggad alls. det är verkligen så mycket svårarare att springa ute än inne på löpbandet! jag blir inte ens tagga när jag springer ute, men det blir jag däremot när jag springer inne på gymmet eftersom att en massa människor tittar på en.

efter en välförtjänt skön dusch så provade jag äta havregrynsgröt för första gången ssedan jag var sju år gammal och bestämde mig för att det var äckligt. idag har jag dock en helt annan uppfattning, det var grymt gott faktiskt! ett stort plus är väl att det är nyttigt och lätt att göra också?

kom just tillbaka hem efter en sväng på stan där vi köpte en födelsedagspresent till eriks kusin linda och vi ska fixa marcus present imorgon. hittade även ett par snygga inredningssaker på åhlens, tyvärr så fick dom inte följa med mig hem. ska därför trösta mig själv med lite fika nu tillsammans med familjen!



vita bokstäver i trä, 189kronor.


ett vitt dekorativt träd i porslin som kan användas som t.ex. smyckeshängare, 299kronor.

kram

comenius

2011-02-25 @ 09:49:08
hej!

jag sitter just nu på skolan och väntar på att samhällslektionen ska börja så att jag får göra bort det sista på eximinationsuppgiften. vi började morgonen med en välkomstceremoni för alla dom utbytesstudenter som har kommit hit från ungern, belgien, tyskland och la reunion. jag kan säga att jag kände mig ganska dum och blond när dom började prata på ungerska och tyska, jag förstog absolut ingenting!

slutar som vanligt kvart över tolv idag så jag ska hinna med en liten sväng på stan innan jag åker hem till lycksele hade jag tänkt. ska se om jag hittar någon snygg bikini att ha i sommar, var ute och tittade tidigare i veckan men det fanns ingenting snyggt. bara att hålla tummarna för att dom har fått in fler modeller nu!

har ni sett någon snygg bikini någonstans? skriv gärna en kommentar eller skicka en länk. jag behöver verkligen en ny bikini och jag har inte hittat någon än så jag börjar ha lite smått panik nu.

kram

en söt liten skruttskoter

2011-02-22 @ 14:55:51
hej!

jag sitter just nu och jobbar med samhällsekonomi för fulla muggar nu inför att vi ska ha en eximinationsuppgift i det ämnet. efter en stunds fundering hade jag bestämt mig för att göra inlämningsuppgiften istället för provet, kände att jag inte kunde det tillräckligt bra för att kunna få ett bra resultat på ett prov. jag har hunnit göra bort g-delen än så länge och ska nu börja med vg/mvg-delen, alltså den delen där det är som viktigast att argumentera, diskutera och analysera vilket också är det jobbigaste!

hittade en bild på facebook från i söndags när vi var ute och körde en liten söt skruttskoter och grillade. det var verkligen ett himla bra och mysigt avslut på en förövrigt bra helg.



nu är det ungefär bara en timme kvar tills vi slutar och jag får ta bussen hem. funderar över om jag ska följa med brorsan och träna ikväll eller om jag bara ska ligga hemma och lata mig. känner mig väldigt sugen på att springa så jag får se hur det blir innan kvällen är slut.

kram


en härlig dag ute i det fina vädret

2011-02-20 @ 17:43:25
hej!

har just kommit ut från duschen efter en lång och välbehövlig stund inne i bastun. det kändes verkligen skönt att gå och sätta sig där i värmen efter en heldag ute i det fina vädret. jag och erik körde skoter till en grillbua ute i skogen någonstans där vi mötte upp pappa, christina och pandoura för att grilla korv, dricka varmchoklad och bara njuta av vädret.

erik skulle egentligen haft hockeyträning ikväll men han blev också trött efter att ha varit ute idag så vi lär nog bara spendera kvällen hemma framför en film eller någonting. fast alla utom jag drack öl i bastun så vi får hoppas att det går någonting bra på tv eftersom att vi inte kan fara och hyra en film.

kram

det borde inte gå att snooza

2011-02-18 @ 09:27:07
godmorgon!

sitter på skolan just nu med lite dancehall musik i lurarna medans jag försöker att komma på vad jag ska jobba med för befolknings "problem" på geografin. ska försöka komma fram till några olika exempel idag och sen ha valt ut ett av dom inför nästa vecka och sen börja arbeta med det då hade jag tänkt. 

jag fick det lite stressigt imorse då jag var så himla trött att jag snoozade i typ en evighet, alltså alldeles för länge. jag hann därför inte äta någon frukost och fick typ springa till bussen, så nu sitter jag här och försöker arbeta med en mage som bara kurrar högt och ljudligt stup i kvarten.

sista lektionen innan lunch så har jag matte och jag vet redan nu hur det kommer gå när jag inte fått i mig någon mat, dessutom så låter inte läraren mig gå tio minuter tidigare för att hinna med den tidiga bussen till lycksele. jag måste därför gå runt och slöa på stan från kvart över tolv till tio över två, ingen bra dag idag med andra ord!

kram

du är bäst!

2011-02-17 @ 22:16:55
hemma efter en helt okej dag på skolan med inte alltför mycket plugg och en helt awesome kväll hemma hos joline. vi gick iväg till stan efter skolan och handlade lite mat för att kunna laga tacos hemma i hennes lägenhet och bara mysa. vi pratade en hel del om allt möjligt och hade en massa konstiga skrattanfall, precis som det ska vara. kunde tyvärr, inte sova över där som det först var tänkt eftersom att jag skulle hem och packa inför att jag ska åka till lycksele imorgon efter skolan.

ska försöka få tag i erik nu så att jag får prata med någon en liten stund innan jag ska lägga mig och sova. han svarar typ inte så jag hinner nog göra bort packningen emellan, bara jag kommer på vad jag ska ha med mig. jag tycker alltid att det är lika svårt att packa! herregud, det är inte lätt att vara tjej!

kram

fruktansvärd huvudvärk

2011-02-17 @ 07:24:00
godmorgon!

jag är som vanligt lika trött som jag alltid är på morgonen och känner mig därför också väldigt seg. har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen för att klä på mig och få i mig frukost. ska egentligen bara slänga på mig idrottskläderna, äta och gå iväg till bussen. det är ganska skönt att ha sovmorgon och sen idrott direkt innan lunch som första lektion måste jag säga. läste på schemat och vi ska ha bollsport av något slag, får dock se hur det hela går.

jag har en fruktansvärd huvudvärk men ska ta mig en treo i hopp om att det blir bättre. känner att jag inte har tid att missa en massa i skolan. nästa vecka är verkligen full av uppgifter och prov som ska fixas! förutom det ska det hinnas med att träna och hinna umgås. herregud, det är verkligen stressigt att gå i skola!

kram

tigi bed head dumb blonde

2011-02-16 @ 22:22:38

har just provat mitt nya shampoo och balsam från tigi bed head. helt otroligt vad gott det luktar och mitt hår är alldeles mjukt nu. det sägs vara riktigt bra för färgat och skadat hår, jag beställde hem mina två stora flaskor på 750ml från lyko.se för endast 399 kronor för någon vecka sen. ett stort plus är doften, typ exotiskt!



kram


knowing

2011-02-16 @ 08:55:53

gårkvällen spenderades i soffan med mamma och pelle framför en film och en skål med cheese balls. vi bestämde oss för att se filmen knowing och jag tycker faktiskt att den var ganska bra. tyvärr, så var den lite underlig och slutet var det värsta jag någonsin sett i en film. jag önskar verkligen att dom hade avslutat bara någon minut innan, då hade filmen blivit lite bättre. jag ångrar inte att jag såg den, det var trots allt en helt okej film som var ganska bra innan slutet kom! 



kram


alla hjärtans dag

2011-02-14 @ 12:11:03
hej!

jag har inte haft ork till att uppdatera nu under helgen. men om jag ska sammanfatta min helg så skulle jag nog bara säga att jag har tagit det oerhört lugnt och färgat mitt hår till en mer naturlig färg samt klippt topparna lite.

idag har vi bara en helt vanlig dag förutom att vi har avslutning på simhallen ikväll med alla små griniga barn. det ska delas ut diplom och alla föräldrar ska titta på, så vi får se hur det hela går. antingen så blir barnen jätte duktiga och gör precis som vi säger eller så blir dom griniga och lyssnar inte alls.

nu ska jag fortsätta jobba med samhällsekonomifrågorna så att jag blir klar någon gång. det finns typ hur många frågor som helst och alla ska göras innan vi har examination, innan det så ska man helst ha lärt sig allting utantill också.

ha en bra alla hjärtans dag!

kram

el fantasma de la escuela

2011-02-10 @ 10:44:47
godmorgon!

jag har varit hemma från idrotten idag eftersom att jag inte känner mig så fräsch. jag har fått världens hosta, varit super hes och är snuvig. jävla förkylning! sitter iallafall och äter frukost nu och översätter en text på spanska. jag måste börja göra mig klar nu, få på mig lite ordentliga kläder, borsta håret osv.

ska snart ta bussen in till stan för att vara med på spanskan och samhällslektionen. känn egentligen inte så jätte värt men jag har verkligen inte tid att missa en massa i skolan. vi åker ju snart till thailand så det kommer att bli nog mycket att ta igen efter att vi har varit där.

kram

muta och kör 2

2011-02-08 @ 09:36:40
godmorgon!

jag sitter just nu på skolan och börjar få träsmak i röven. vi håller på att se en film på franska och jag kan inte säga att den är särskilt bra. den handlar typ om några poliser som är beredda att glömma det mesta om dom får mutor.



jag har inte speciellt roliga lektioner idag överhuvudtaget och det kommer att bli en lång dag idag med eftersom att jag inte slutar förrän vid fyra och efter det är det dags för jobb igen. jag och elin ska iväg till simhallen för att skriva diplom och göra simprotokoll inför avslutningen.

det kändes lite jobbigt att jobba ikväll också men jag får ju trots allt betalt. pengar är någonting som alltid behövs, av någon anledning tar dom alltid slut för fort. håller ni med mig?

kram

en hink med kallvatten kändes frestande

2011-02-07 @ 09:19:02
godmorgon!

ännu en måndag efter en alltför kort men mysig helg. det kändes verkligen tungt att kliva upp imorse när erik fick ligga kvar i sängen och fortsätta sova. jag hade god lust att springa iväg till tvättstugan för att hämta en hink med kallvatten och hälla över honom. tyvärr, så hade jag nog fått ångra det ganska rejält efteråt. så smart som jag är struntade jag därför i det hela hur frestande det än kändes för stunden.

idag blir det en väldigt lång dag eftersom att jag går i skola till kvart i fyra och börjar jobba kvart över fyra, sen jobbar jag till kvart över sju. hoppas att erik kan hämta mig efter jobbet så att jag slipper vänta ända till halv nio innan jag tar mig hem ikväll.

något som är positivt med den här veckan är att vi bara har ett block, dock så är det samhälls men det överlever jag. jag skulle därför tro att det kommer bli lite håltimmar eller sovmorgnar vilket är lite efterlängtat! jag syftar då självklart på sovmorgnarna!

kram

hurtbulle träning

2011-02-06 @ 12:20:01
godmorgon!

nu har jag äntligen ätit frukost och ska försöka få på mig lite träningskläder och sen ska jag och erik gå till gymmet för att träna lite. jag tycker alltid att det är lika skönt att träna på en söndag, man känner sig så himla hurtig då. håller ni inte med mig?

kram

the tourist

2011-02-06 @ 00:16:12
äntligen är det dags att gå och lägga sig för att få en god natts sömn. jag och erik har spenderat kvällen på bio, vi såg filmen the tourist. jag tyckte filmen var bra och skådespelarna är ju bland dom bättre så det gjorde ju självklart sitt i filmen. angelina jolie är väldigt vacker och elegant i just den här filmen men samtidigt så utsätter hon sig själv för enorma risker. tycker ni om angelina jolie och johnny depp så ska ni inte ens tveka över att se filmen!


kram

en runda på stan + fruit ninja i soffan

2011-02-05 @ 17:39:13
hej!

nyss kommit hem efter en rejäl runda på stan tillsammans med erik. jag shoppade faktiskt bara ett linne och lite underkläder medans han köpte både tröjor, headset och en massa andra saker. vi var även in på media market och kikade lite på tv-apparater, systemkameror osv.

nu ligger vi bara i soffan och spelar fruit ninja medans vi väntar på att middagen ska bli klar. erik tog just mitt rekord så nu måste jag ta tillbaka det!

kram

jag har en kedja på mina tänder?

2011-02-04 @ 10:22:34

hej!

jag sitter nu äntligen på skolan efter att ha varit hos tandläkaren och spänt tandställningen, bytt båge samt satt dit en såkallad kedja. nu ska mina tänder tydligen gå ihop sig mycket fortare och rälsen där nere åker dit den tjugoåttonde mars. alltså nästan direkt efter att jag har kommit hem från thailand, känns helt okej eftersom att jag vill göra bort skiten.

jag slutar kvart över tolv idag med matte sista lektionen, men jag ska banne mig jobba hårt den här lektionen. elin frågade mig om jag ville följa med och äta på gouter och självklart ville jag det. ska i princip bara äta, och köpa en sån där styrke-stång på stadium åt min låtsas pappa innan jag ska ta bussen hem till holmsund igen. jag ska försöka ta mig iväg till gymmet en stund eller försöka springa ute, jag får helt enkelt se hur det blir.

kram


port royal tattoo

2011-02-03 @ 14:40:31
just hemkommern från tatueringstudion här i holmsund. jag följde med min låtsas pappa nu när han skulle göra sin andra tatuering på armen. det tog dock två timmar så jag gäspade ett antal gånger under tiden, men den blev verkligen jätte bra och fin. måste verkligen skryta på dom!

nu sitter jag och äter lite chips samtidigt som jag försöker plugga lite. väntar också på ett samtal, jag hoppas att det ringer snart så att jag kan bestämma hur jag ska göra.

kram

utvecklingssamtal

2011-02-03 @ 09:42:23
hej!

jag har just kommit hem från skolan efter att ha varit på utvecklingssamtal tillsammans med mamma och pappa. vi gick igenom betyg och omdömen, satte även upp några mål som jag vill uppnå. nu ligger jag på golvet i vardagsrummet och försöker göra iordning lite frågor som vi har fått på samhälls och idrott. jag känner dock att jag inte tar mig någonstans när det gäller idrottsfrågorna!

idag blir det nog ingenting speciellt förutom att vandra iväg till konsum för att lämna in mitt cv och prata lite med chefen. ska nog försöka ta mig iväg för att träna lite kondition på gymmet, men jag får se hur det blir med det hela.

kram

naturkunskap - equilibrium

2011-02-01 @ 12:46:05

hej!

sitter på skolan just nu och är allmänt slö, även lite stresad faktiskt. jag har panik över vad jag ska göra som engelska projekt. har ni några bra förslag?! skrev prov tidigare idag i naturkunskap och jag hoppas verkligen att det gick bra svarade typ på alla frågor, så godkänd borde jag åtminsonde bli tycker jag.

har dessutom suttit och kollat igenom alla omdömen på devtalk och funderat lite över vad jag vill ta upp på utvecklingssamtalet som jag har på torsdag. jag kommer inte direkt fram till något men ska försöka skriva ner allting ikväll så att jag har det färdigt.

ikväll väntas en underbar kväll tillsammans med olivia hemma i holmsund. hon ska färga mina och veronicas ögonfransar och sen lär det nog bara bli mys och skvaller skulle jag tro.

kram


RSS 2.0