' I´M ONLY HUMAN, I´VE GOT A SKELETON IN ME '

2012-02-29 @ 20:43:55

vaknade upp med en jävligt olämplig och hemsk förkylning imorse så det vara bara att gå upp till mamma och be henne sjukanmäla mig för att sedan krypa ner i sängen igen. vaknade inte förrän vid tolv och då bytte jag bara ut sängen mot soffan. enda gången jag har lyft arslet från soffan har varit när jag varit uppe och ätit. sömn och mat är vad som är i fokus nu, all träning är bara att glömma. har verkligen inte tid att vara sjuk nu med tanke på att jag åker till skottland om exakt en vecka, bara att kurera med andra ord. echinaforce och c-vitamin är mina bästa vänner för stunden!


' NOTHING IS IMPOSSIBLE, JUST KEEP ON WORKING AND YOU WILL REACH YOUR GOALS '

2012-02-28 @ 15:57:09








 bilderna är tagna från google


' WHEN I GO IN, WHEN I GO HARD, THERE´S NOBODY ELSE ON MY LEVEL '

2012-02-27 @ 11:36:24

min sovmorgon imorse blev inte mycket till sovmorgon då jag bestämde mig för att fara ut och åka längdskidor innan jag skulle till skolan. klev upp halv åtta, klädde på mig och promenerade ner till spåret med skidorna i högsta hugg. hade tänk åka sju kilometer men det blev bara halva den sträckan då jag fick skavsår efter halva rundan. kände att det inte var något litet skavsår och mycket riktigt så hade jag rätt, när jag kommit hem och tagit av mig pjäxorna plus sockarna (som dessutom var blodiga) så ser jag att det är som ett jävla köttsår över hela hälen. ser massa löst skinn hängandes överallt och blod i varenda litet veck. det var inte den skönaste upplevelsen att duscha med detta måste jag säga, det var dock bara att bita ihop. kunde ju inte åka till skolan alldeles svettig och jävlig. nu sitter jag iallafall på skolan och väntar på att vi ska börja någon gång. har bara svenska, historia och dans idag innan jag slutar så det känns som en hyfsat bra dag. sedan ska jag tillbringa kvällen/natten med olivia och det gör det hela ännu bättre. hon ska få hjälpa mig lite med mobilen hade jag tänkt, tror helt ärligt inte att jag känt mig så otekninsk som jag gjorde igår någon gång i hela mitt liv. med andra ord har jag typ inte fixat någonting alls med den nya mobilen förutom att ha lagt in några kontakter och laddat hem några få appar.


' WHAT DOESN´T KILL YOU MAKES YOU STRONGER '

2012-02-26 @ 16:55:03

har haft en helt underbar och lugn helg fylld med massor av mys tillsammans med familjen. har även hunnit med att göra massa nödvändiga saker. fredag: åt tacos tillsammans med veronica och mamma och sedan blev det en massa godsaker i soffan framför filmen the break up.

lördag: började dagen med ett spinningpass innan jag och mamma åkte in till stan för att köpa lite presenter inför resan till skottland. jag hittade det mesta jag skulle ha och har nu bara två saker kvar att köpa. hittade även ett jättesnyggt "skjortlinne" på bikbok som jag letat efter ett bra tag, så jag slog till och köpte det. vi tog oss även en sväng förbi mediamarket för att mamma skulle kolla på en resehårtork och efter lite påtryckningar av henne så slutade det också med att jag köpte en ny mobil (efter att ha pratat om detta i över ett år så fick jag äntligen tummen ur röven och köpte en, fast om mamma inte tryckt på hade jag troligtvis väntat i ett år till). jag bakade ryttarkakor (underbart goda) och resten av kvällen tillbringades i soffan tillsammans med familjen, vi kollade på melodifestivalen och åt en massa godsaker (både kakor, godis och chips med dip).

söndag: tog sovmorgon innan jag och mamma for förbi ulla och martin för att prata och tigga oss lite fika. handlade på ica maxi, bland annat en ny övningskörningsskylt. självklart var jag tvungen att inviga den så vi körde hem och lämnade maten innan vi for ut och övningskörde till hillskär där vi släppte aike så att han fick springa lös, sedan körde vi en liten omväg genom massa villaområden på tillbakavägen.


marabou mjölkchoklad (till skottland)


saltlakrits i olika varianter (till skottland)


kokbok, svensk husmanskost (till skottland)


vitt "skjortlinne" bikbok 249 kronor


samsung galaxy sII


ryttarkakor


underbart vacker utsikt över hillskär


' SOMEONE ASKED ME I´F I KNEW YOU, A MILLION MEMORIES FLASHED THROUGH MY MIND, BUT I JUST SMILED AND SAID I USED TO '

2012-02-23 @ 17:26:07

träningen har gått sjukt tungt den här veckan, det känns att kroppen är trött och slut sen helgen i kittelfjäll. varenda liten muskel värker och ömmar, benen och armarna känns tunga och mjölksyran kommer efter typ en minut. trots detta har jag bitit ihop och tränat varje dag den här veckan! måndag: längdskidor, tisdag: spinning, onsdag: kick´n box och ikväll torsdag: gym+bodycombat. ska bli sjukt kul med bodycombat ikväll då det är release för ett nytt program eller vad man nu ska säga, nya övningar och sånt. får dessutom sällskap av världens bästa felicia och då blir det hela ännu bättre. vilodagen imorgon är dock väldigt efterlängtad och behövlig för att jag ska kunna röra på mig utan att dö.

 
ett bodycombat klipp från release 50
(det ser inte jobbigt ut för fem öre, men jag kan säga att svetten rinner efter några ynka minuter och magen/ryggen värker som tusan efter alla rotationsövningar)




' FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT '

2012-02-20 @ 21:37:12

helgen spenderades i kitteljäll tillsammans med dom bästa brudarna anneli, my och moa (bara joline och hennes dåliga humor som saknades, det gick dock ingen nöd på henne då hon var i tyskland). vi körde skoter, åkte snowboard, åt god mat och hade det riktigt mysigt. anneli ska också ha en stor eloge som lärde sig åka skidor under dom två dagar vi spenderade i backen. kroppen känns alldeles mör efter helgens bravader, jag har träningsvärk i varenda liten muskel och har blåmärken över hela kroppen.
 


trots detta greppade jag tag i längdskidorna och promenerade ner till elljusspåret lite tidigare ikväll för att åka ett tag. jag åkte nästan sju kilometer på fyrtio minuter, hyfsat nöjd över tiden är jag väl med tanke på att tekniken inte är den bästa och att jag bara åkt en gång tidigare.




' NEVER LOSE YOUR MIND '

2012-02-13 @ 22:13:36
efter en helt okej dag på skolan så for jag förbi stadium och kikade lite snabbt på ett par stavar jag funderar på att köpa. måste dock be någon som jobbar där att hjälpa mig med att ta reda på vilken längd jag ska ha för att dom inte ska bli för korta och för den delen inte för långa heller. hade inte riktigt tid med det idag då jag var tvungen att passa bussen hem, det får istället bli en sväng förbi stadium imorgon för att prova ut och köpa stavarna. väl hemma blev det kyckling, ris och grönsaker till middag innan det var dags att byta om inför ett sextio minuter långt spinningpass. jag är inte helt nöjd med kvällens träning då det gick riktigt tungt och pulsen inte riktigt var på samma nivå som mig. jag fullföljde dock passet och kämpade på lika hårt som vanligt men måste prova att trappa ner max pulsen med ett eller två slag inför nästa pass och se om det blir någon skillnad eller om det fortfarande känns lika tungt. att det gick tungt kan även bara bero på att jag inte var på topp ikväll då sömn, kost, stress osv. har en stor betydelse i det hela.

one way diamond 600, 199 kronor på stadium

' I GOT A POCKET FULL OF SUNSHINE '

2012-02-12 @ 18:09:28

vaknade upp till ett underbart vackert väder imorse och bestämde mig för att bege mig ut i skidspåret för första gången på många år. föutsättningarna för att det skulle gå bra var dock inte många, skidorna var bakhala, hade dåligt glid och stavarna var alldeles för korta. jag kämpade dock på och tog mig runt tre kilometers spåret. har kommit fram till att trots dom dåliga förutsättningarna så gick det ganska bra, flåset var hyfsat och det var faktiskt roligt att åka. blir till att fortsätta med längdskidåkningen någon gång i veckan iallafall, men innan jag ställer mig på skidorna nästa gång blir det till att investera i ett par nya stavar.

hade tänkt fara på ett kick´n box pass ikväll också men det blev inställt så det blir till att vila istället. ska nog ta tillfället i akt och mysa lite extra inför morgondagens hårda träningspass. ska även passa på att köra igenom dansen som jag ska redovisa imorgon en sista gång så att allting sitter. måste också ringa pappa så att han kan packa ihop min snowboard osv. för att sedan skicka allting på bussen eftersom att jag åker till kittelfjäll på torsdag och inte har grejerna på rätt ställe.


' I´M STRONGER THAN BEFORE '

2012-02-11 @ 13:02:09

gårkvällen spenderades på bio tillsammans med elin, vi såg en gång i phuket. inte den bästa film jag har sett men den var grymt rolig och det var det viktigaste. ett plus med filmen var ju att man kände igen ett flertal ställen dom filmade på. den enda nackdelen var väl att jag blev sugen på att åka dit igen, typ nu på en gång, men icket!

denna dag började med ett högintensivt spinningpass på storsjöhallen, det var helt underbart men också riktigt jävla jobbigt. hade lust att bara kliva av cykeln i mitten av passet och lägga mig på golvet och gråta, men jag bet ihop och fortsatte trampa. jag älskar att motivationen blivit starkare! alla tankar om att ge upp som smyger sig fram under ett träningspass slår jag bort och kämpar bara på ännu hårdare, det är en underbar känsla! håller både tummar och tår för att det fortsätter på det här viset.

just nu sitter jag och trycker i mig lite havregrynsgröt innan jag ska börja göra mig iordning. klockan tre börjar kvällens arbetspass på konsum, blir till att jobba i fem timmar för att sedan promenera hem och mysa med familjen.


' I´M YOUNG AND FREE '

2012-02-08 @ 16:08:30

hela dagen har bestått av plugg, har suttit och stirrat mig blind på naturkunskaps papperna hela dagen. jag har läst, läst, läst och läst en gång till. trots att jag läst igenom papperna ett tiotal gånger blir jag inte ett dugg klokare! det hela slutade med att jag efter två timmar gav upp naturkunskapen och började läsa svenska romanen som jag nu tagit mig halvvägs igenom. nu väntas det uppstekt palt med lingonsylt och lite senare ikväll blir det kick´n box tillsammans med frida. har längat hela dagen efter att få träna så det ska bli grymt skönt!


' DON´T RAISE YOUR VOICE, IMPROVE YOUR ARGUMENT '

2012-02-07 @ 19:08:00

har suttit och pluggat hela dagen och känner mig helt slut i huvudet. har läst igenom alla papperna inför naturkunskapsprovet några gånger och läst sextioåtta sidor i svenska romanen. ska därför belöna mig själv med ett spinningpass på sextio minuter nu hade jag tänkt.


' JE NE REGRETTE RIEN '

2012-02-07 @ 13:30:18

hann få mig lite sovmorgon imorse innan det var dags att ta bussen in till stan för att ha utvecklingssamtal. efter att jag var klar där gick jag och käkade lunch tillsammans med elin, hann prata om allt mellan himmel och jord innan det var dags för mig att ta bussen hem till holmsund igen. är ledig från skolan både idag och imorgon på grund av att det är utvecklingssamtal. det kommer dock inte bli så mycket vila då det är hur mycket som helst att plugga på bara inför vg/mvg-delen på naturkunskapsprovet som vi har på torsdag och fredag (g-delen gjorde jag bort igår och jag håller tummarna för att det gick bra).


' I JUST WANNA SHOOT YOU SOMETIMES '

2012-02-05 @ 20:37:11

efter att ha suttit på arlset och pluggat hela dagen tyckte jag bestämt att jag både behövde och förtjänade en paus (ett träningspass). jag satte mig på cykeln och trampade iväg till storsjöhallen för att köra ett kick´n box pass. hade dock ingen sparringpartner så fick köra tillsammans med tränaren. jag gav verkligen allt och pressade mig själv till max, ville bara lägga mig ner och dö på golvet efter passet. middagen var efterlängtad när jag kom hem kan jag säga. efter att både ha ätit och duschat sitter jag nu och glor i naturkunskapsboken och pluggar för fulla muggar (igen). kämpar med att komma ihåg alla dessa strukturformler, reaktionsformler, kretslopp etc. prov imorgon, önska mig lycka till. det lär behövas!



oktan,


' THERE ARE NO EXCUSES FOR YOUR BEHAVIOR '

2012-02-04 @ 13:20:03

direkt efter att jag slutat skolan igår var det jobb som stod på schemat, blev dock en aning stressigt då bussjäveln var tjugofem minuter sen, TJUGOFEM MINUTER! (anneli, moa och my, ni gjorde nog rätt i att inte stå och vänta med mig) när vi till slut lämnat stan och kommit in i holmsund insåg jag att det aldrig skulle gå, skulle inte hinna i tid till jobbet om jag inte hoppade av bussen halvvägs och fick skjuts. som tur var så var min låtsaspappa ledig och kunde hämta mig halvvägs och skjutsa mig till konsum, väl där flöt mina fem timmar på riktigt bra. promenaden hem var dock inget att hurra över, att gå hem i tjugofyra minus var inget jag var överlycklig över om man säger så. hem tog jag mig dock och sov som ett litet barn hela natten.

trotsade kylan ( trettio minus) imorse och tog mig iväg till storsjöhallen för att börja dagen med ett fyrtiofem minuter långt spinningpass. var grymt tungt men också riktigt skönt, en bra start på helgen. efter en välförtjänt dusch sitter jag nu och äter havregrynsgröt med kanel och banan innan jag ska göra mig iordning för att fara iväg och jobba. med andra ord ut i kylan igen, blir att promenera dit för att jobba i sex timmar och sedan promenera hem igen.


' WHEN EVERYTHING FEELS HARD, DON´T GIVE UP, JUST KEEP ON FIGHTING '

2012-02-01 @ 22:03:41

kvällen har bestått av ett kick´n box pass tillsammans med mamma, hon var gullig och följde med som sparring partner. träningen har förövrigt inte varit den bästa i veckan, mina ben krånglar, ryggen smärtar osv. jag blir så irriterad att jag bara vill slå sönder ett hus och skrika! varför ska det alltid vara något som förstör mina planer? det är dom tankarna som snurrar i mitt huvud just nu. något som gör det hela ännu värre är att jag håller på att arbeta arslet av mig i skolan. jag skriver och skriver men uppgifterna tar aldrig slut!


RSS 2.0