banana rock & banana beach, here we come

2011-03-21 @ 03:13:50
hej!

som ni kanske har markt ar det inte sa mycket uppdateringar har pa bloggen. det har mesta dels berott pa att vi inte hade nagot internet i khao lak... nu har vi daremot flyttat in i lagenheten pa surin sabai och har nu tillgang till internet hela tiden! jag hoppas darfor att jag kommer att kunna uppdatera lite mer. lagenheten ar jattefin! eller man kanske borde saga typ lyxig? finns ett gym och en pool pa nedervaningen, en pool pa taket och sdet ar nara till stranden! behover jag saga att jag trivs? skulle hur latt som helst kopa en lagenhet har om jag bara hade pengarna... nagon som vill dela en lagenhet med mig? olivia kanske?

har just smort in mig med solskyddsfaktor och vantar pa ett familjen alevik ska komma hit till oss sa att vi kan ta en taxi och fara och boka en langtailare. vi hade tankt fara till banana rock och sen banana beach for att snorkla idag, det borde ga annu battre i ar an forra aret hoppas jag. kanske inte ar lika radd for fiskarna den har gangen?

kram

khao lak, 15 mars

2011-03-15 @ 12:54:20
hej!

sitter just nu pa ett internetcafe inne i khao lak centrum. laser lite om tsunamin i japan och hur det har gatt efterat. har aven hunnit med att kolla facebook, devtalk-skolhemsidan och olivias blogg. jag tror att vi ska borja ga ivag till nagon restaurang snart for att kaka men ar inte riktigt saker. beror nog pa hur lange vi alla ska sitta har och norda!

har haft det helt underbart och har solat massor, dock brant mig lite bak vid nacken och i pannan men inte sa mycket. det har nastan forsvunnit men det ar tur att det finns nagot som kallas for ice gel som lindrar och tar bort det roda. vi har hyrt tva mopeder som vi kor varje dag och har nu kommit in i att kora vanstertrafik, kanns dock lite skumt ibland..

kan inte saga att jag har shoppat speciellt mycket an sa lange, en bikini, ett par shorts till erik, ett armband och ett par flip flops. ar faktiskt forvanad over att jag inte brant flera hundralappar redan! det ar ju dock en bra stund kvar innan vi ska aka hem, sa jag lar val hinna med det ocksa tyvarr...

kram

äntligen påväg till varmare breddgrader

2011-03-10 @ 09:30:15
hej!

sitter just nu på umeå city airport och väntar på att flyga till stockholm. känns så otroligt skönt att få komma iväg och bara ta det lugnt, sola och bada. och självklart shoppa och få en massa massage!

jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan under resan, men det beror självklart på om jag har tillgång till internet osv. ni får ha det så bra här hemma i kalla sverige, lek i snön för mig också! eller förlåt, jag menar slasken!

kram

effektiv tjej eller vadå?

2011-03-08 @ 16:33:13
hej!

klev upp tidigt imorse, tio i åtta var jag uppe ur sängen. då var det bara att gå och trycka i sig lite frukost innan jag skulle iväg till stan för att vara på shape hårstudio klockan kvart i nio. färgade i några slingor i håret, var på banken, åkte med pappa hem och åt lunch, klädde på mig och gick på en långpromenad med skrutteplutten, startade en tvätt, städade, dammtorkade och skurade hela rummet och packade sen tillsist ner allting inför att åka till umeå ikväll.

är riktigt stolt över mig själv faktiskt! jag har hunnit med oerhört mycket idag!

tvättmaskinen blev just klar så måste gå och kasta in kläderna i torktumlaren nu så att jag kan packa ner det sen. väntar bara på att pappa ska komma hem nu så att vi kan börja med maten, börjar känna att magen vill ha mat. kurrar lite då och då klart och tydligt, det är väl ett ganska tydligt tecken på att man börjar vara hungrig eller vad säger ni?

kram

some pics

2011-03-07 @ 22:15:00
här kommer lite bilder från när jag och veronica var ute och gick tillsammans med pandoura idag.


veronica och pandoura


pandoura i blåsten


veronica är lika söt som vanligt


jag står och kisar med solen i ögonen

kram

countdown

2011-03-07 @ 20:09:29
hej!

jag vet att det är väldigt dåligt med uppdatering här på bloggen just nu men jag skyller på att det är för att jag har haft väldigt mycket att göra både i skolan och hemma nu inför att vi åker till thailand på torsdag. åkte iallafall till lycksele i fredags efter skolan och ska stanna här tills imorgon kväll, då åker jag och veronica till umeå med kvällsbussen så att vi hinner packa under onsdagen utan att behöva stressa.

idag var jag och veronica ute på en super härlig lång promenad i det fina och härliga vädret tillsammans med pandoura. dock så virrade vi bort oss lite när vi skulle vara smarta och gena genom skogen och istället fick vi gå längs med ett dåligt skoterspår i tjugofem minuter innan vi kom fram dit vi skulle. totalt blev det alltså en timmes promenad för våran del, alla var därför lika trötta när vi kom hem eftersom vi hade fått plumsa mer än halva vägen.

har även varit sjukt duktig idag och skickat in alla uppgifter, har nu absolut ingenting kvar att göra innan jag åker. det känns så jävla skönt måste jag säga! nu är det bara att hålla tummarna för att jag får bra betyg på dom uppgifterna. har jobbat hårt med dom så enligt mig själv så förtjänar jag ett bra betyg!

kram

RSS 2.0