honey why are you calling me so late? it´s kind of hard to talk right now, honey why are you crying? is everything okey?

2011-05-09 @ 09:11:49

just kommit till skolan efter att ha varit hos tandläkaren och bytt ut bågen på både över och under käken, förutom det har jag även spänt skiten..  med andra ord: SMÄRTA, HÄR KOMMER JAG! sitter iallafall med musik i lurarna och pluggar lite dansteori eftersom att jag har prov i det sista lektionen. jag känner mig faktiskt positiv till det hela eftersom att jag kan allt på g-delen. nu ska jag bara få vg-delen att sitta och sen kommer jag att känna mig helt awesome!

jag vet inte om det bara var för mig som blogg.se krånglade igår eller om det var för fler bloggare, men det gick absolut inte att ladda upp inlägg. inlägget nedan skrevs igår men fick ta bort en massa och bara lägga upp det som handlade om i lördags när vi var på bio och såg fast & furious 5 måste bara få säga det en sista gång.. DEN ÄR AWESOME!

igår hände det dock inget speciellt, eller jo. jag var på veronicas gymnastiktävling tillsammans med erik, pappa, christina och farmor. jag tycker att det är ganska roligt att titta på och min systers trupp är verkligen duktig. resultatet av det hela var att de kom 1a i fristående, 2a i tumbling och 3a i trampett. jag hoppas verkligen att jag fick resultaten rätt nu men annars lär väl veronica kommentera antar jag. jag och erik var inte där ända till prisutdelningen så fick höra resultaten när hon kommit hem, erik tyckte inte att det var speciellt roligt att titta på. stackaren fick sitta där i tre timmar iallafalla eftersom att jag ville se när veronica tävlade.

efter att hon tävlat klart drog vi dock hem och fikade, fick besök av småttingarna till grannar. en liten söt krabat i famnen och en som jag fick gå runt och hålla i handen då och då. vi tittade på myror, plockade blommar och åt chokladkakor. kakorna gick verkligen hem då först båda ungarna plockade smulorna från fatet och hunden sedan kom och slickade rent fatet och även golvet.

nu måste jag verkligen fortsätta med teorin om jag ska fixa vg-delen och på så sätt få ett stort fett VG på provet idag. håll tummarna för mig!


jag vill vara kvar, men vet inte hur

2011-05-08 @ 20:37:00

lödagskvällen spenderades på bio tillsammans med älskling, vi hade bestämt oss för att se den nyaste fast & furious filmen, med andra ord fast & furious 5. filmen var helt jävla underbart awesome och jag skulle kunna se den typ hundra gånger till utan problem! efter filmen tog vi en sväng till tomtebo där eriks kompisar var och hämtade en cross som de hade köpt, var även till max en sväng eftersom att erik var hungrig. jag åt dock ingenting där eftersom att jag ville äta chips & dip när vi kommit hem, vi såg då även fast & furious 1 som gick på tv. jag älskar verkligen de filmerna! för er som inte har sett dem så har jag bara en sak att säga, se alla nu direkt så att ni sen kan fara på bio och se femman!


you´re from a whole other world, a different dimension, you open my eyes and i´m ready to go, lead me into the light.

2011-05-07 @ 12:07:42

sitter i sängen och har kollat igenom alla bloggar som jag följer dagligen, har även ätit frukost och just nu väntar jag bara på att min ipod ska hinna ladda lite innan jag och älskling ska fara ut och åka inlines medan det är sol ute. vi hade först funderat på att fara på stan men det blev inte av, vi ska dock in till stan senare ikväll men mer om det lite senare. nu ska jag gå iväg och byta om så att vi tar oss ut någon gång idag, framförallt innan solen har hunnit försvinna..


i keep on running, keep on running and nothing works, i can´t get away from you, no.

2011-05-03 @ 16:42:01

sitter hemma i sängen och fryser, det var ingen bra idé att dansa konstant i över en timme och sen gå ut i kylan med för lite kläder på sig. den där timmen var väldigt välbehövlig eftersom att jag och evelina ska redovisa våran koreografi imorgon. vi kom på en början och ett avslut idag och sen repeterade vi om och om igen, trots all träning är jag sjukt nervös eftersom att våran danslärare ska filma det hela.

jag ska bara ta en lugn hemmakväll ikväll, ska göra så lite som möjligt hade jag tänkt. eller, innan jag börjar med det lugna ska jag hinna plugga en timme åtminstonde. jag måste läsa igenom lite dansteori inför provet på fredag och sen göra klart inlämningen om romarrikets fall. sen ska jag bara krypa ner i morgonrocken och lägga mig framför tv:n med lite chips och dip. jag vet att det är tisdag, men jag unnar mig själv det idag tillsammans med elin. vi är dock inte med varandra men båda ska ha en jävligt lugn och skön kväll. det behöver vi efter all stress i skolan och alla saker som ska lämnas in och även prov som ska göras. eller vad tycker du elin?


sail away with me honey, i put my heart in your hand.

2011-05-01 @ 21:08:34

sitter hemma i umeå framför datorn och pluggar med mamma nu. jag har skickat in ett hemprov och har dessutom snart gjort klart alla idrottsfrågorna om skador och livräddning. har två frågor kvar men måste fråga någon i klassen för jag blev riktigt osäker!

dagen i lycksele har iallafall varit riktigt bra, dock alldeles för kort. känns faktiskt som att hela helgen har varit för kort. det känns inte som att jag har hunnit göra någonting annat än att plugga.. eller jo, jag och erik var på kalas hemma hos annelie och stefan idag eftersom att han fyllde 49 idag. självklart så var det inte bara vi där utan resten av släkten också. tårta och kakor, det satt verkligen bra.

ska typ ta mig lite fika nu och sen börja dra mig mot sängen och ringa erik. har egentligen sovmorgon imorgon men har två möten jag måste iväg på tillsammans med mamma så det blir ingen sovmorgon för min del.


RSS 2.0