anytime i´m a mess by someone before, and i wish that i, i could find the key, to unlock all the things you want us to be.

2011-04-30 @ 15:58:52

hemkommen efter en helt underbar gårkväll som bestog av födeledagsfirande eftersom elvira fyllde 17. det blev tårta, kladdkaka med daim, vanlig kladdkaka, ballerina kex, chips, gurka med dip och massor av skratt. vi spelade dessutom två stycken spel som var helt awesome. ett var dessvärre jävligt svårt och jag sög verkligen på det! att inte svara ja, nej, kanske, eller upprepa samma sak flera gånger på tio frågor för att få ett poäng var hemskt.

drog hem till erik senare på kvällen för att sova där och bara ta det lugnt. vi kom fram till att det nästan var fyra månader sen vi sov där sist så det var nog på tiden att vi sov där. vaknade av att han låg och rörde på sig en massa men då tittade jag på klockan och såg att den var tolv så det var kanske på tiden att jag vaknade. klev egentligen bara upp och åt frukost med honom och sen satte jag mig på moppen för att fara hem och plugga.

har suttit och skrivit konstant nu sen klockan ett och har precis slutat skriva. har dock en fråga kvar på den här förbannade skiten jag måste göra innan måndag. så jag kommer hur som helst måsta sitte några timmar imorgon också..

det är värdelöst väder ute och jag är trött så kommer inte bli något speciellt alls ikväll. ska istället bara mysa med grillat hemma med familjen. ska även ta mig en lång mysstund i bastun senare ikväll och sen väntar en härlig dusch innan chips och dip framför tv:n ska avsluta min kväll.


you´re so hypnotizing, could you be the devil? could yo be an angel? your touch magnetizing, feels like I am floating.

2011-04-28 @ 21:31:00
har varit ofattbart frånvarande denna vecka när det gäller allting. det enda jag har tillbringat min tid till är att plugga. jag har iallafall skickat in två inlämningsuppgifter nu. har dock kvar väldigt mycket, men jag har gjort upp en plan och jag ska följa den. jag hoppas att det med hjälp av planen ska gå bra och att allting ska bli klart så snart som möjligt. vill bara ha gjort bort det här nu på en gång! har verkligen lagt ner tid på detta, nästan 3 timmar per kväll men det har ju resulterat i att sakerna blivit klara också. bara negativt har det alltså inte varit!

ikväll har jag även jobbat några timmar på simhallen och tjänat in lite pengar iallafall. kände mig dock inte ett dugg inspirerad idag. jag hjälpte barnen men var inte speciellt insatt i det hela, hade helst bara velat gå ut och åka hem för att få göra bort någon fler uppgift. mamma hämtade upp mig efter jobbet och det var typ det bästa som hänt mig idag! eller mamma har just bakat leila´s brownies och sen ska vi lägga på en nutellafrosting som fanns med i bakbok jag fick i påsk. jag känner redan nu hur det vattnas i munnen på mig. känner inte ni det?


ten miles from town and i just broke down, spittin' out smoke on the side of the road. i´m out here alone just tryin' to get home, to tell you i was wrong but you already know.

2011-04-20 @ 11:10:42
håller på att packa för fulla muggar just nu, jag och erik drar iväg till fjälls efter att han slutat jobba. det enda vi ska göra innan vi åker är väl att fara och äta något så att vi inte hungrar ihjäl. vi har dessutom tänkt svänga in hos farmor i storuman och hälsa henne glad påsk och ge henne ett stort påskägg och kanske tigga oss lite fika innan vi fortsätter. tillbaka till packningen så tycker jag att det är skitsvårt att veta vad man ska ha med sig! förutom typ täckbyxor, vantar, jacka och underställ så har jag ingen aning typ. fast egentligen så kanske man inte behöver bry sig så mycket om vad man har på sig när man är i fjälls?

måste iallafall tvär städa av rummet lite idag också eftersom att dammråttorna syns lite överallt och jag kan inte direkt säga att jag är speciellt lycklig över mina nya lurviga riktigt stora husdjur.. ska även ta mig en sväng till stan med moppen för att köpa lite småsaker som jag totalt glömt bort att jag kanske måste ha med mig när jag åker bort. ibland är det verkligen skönt att ha moppe så att man slipper be om skjuts hela tiden, dessutom är den helt nyservad så bättre kan det inte bli! eller jo, solen kunde ha lyst och det kunde varit lite varmare också..


bloggsvar

2011-04-17 @ 15:12:00
jag har kvar tre invites till bloggsvar som jag inte har någon användning för.
vill ni ha en invite så är det bara att säga till!


easy come, easy go. that´s just how you live. take, take, take it all but never give. should´ve known that you was trouble from the first kiss

2011-04-17 @ 12:08:17

vaknade riktigt tidigt idag och fick till min lycka gröt till frukost! nu kommer jag kanske inte bli godissugen det första jag blir. måste nog börja byta om snart för att gå ut och hjälpa pappa och christina med att klyva ved, inte det roligaste man kan hitta på en solig dag men väldigt nödvändigt om jag inte ska frysa arslet av mig i vinter.

lite humor har jag också fått mig idag, erik ligger i sängen och är super mycket bakis efter gårdagen tillsammans med grabbarna. brorsan hämtade upp oss båda vid tolv igår efter att vi varit på två olika håll under kvällen. jag spenderade min gårkväll tillsammans med elvira malin och alexandra under början av kvällen, promenerade till frasses för att köpa en frizzy och prata om allt möjligt. efter det drog vi vidare hem till rebecca nere i hamnen där det blev en oerhört rolig kväll med massor av skratt och lite allt möjligt. det bästa var nog att det dessutom var hennes lillebror som räddade våran kväll. det måste verkligen göras om!

"har mina ögon slutna står på toppen känner vinden bränner kinden gåva från ovan den är så skild från himlen har hittat hem till slut mina fötter blir som rötter jag växer fast hämtar kraft och äntligen blir jätte stark"
Norlie & KKV - pressad av tid


är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? nej, det är ingen vanlig dag, för det är olivias födelsedag! hurra hurra hurra

2011-04-17 @ 11:43:31

idag fyller min älskade sötnos olivia 17! tyckte att det var alldeles nyss som vi var 14 och betedde oss som två galna fjortisar. alla minnen med dig gummen, alla stunder vi har haft, våra planer som tillslut gick i uppfyllelse, nu är det bara en sista dröm kvar att fullända! nästa år nr vi äntligen blivit 18 och därmed också myndiga så ska vi boka en resa till utlandet, full med shopping, festande och härligt galna dagar på stranden. tyvärr, så måste vi väl vänta ända till oktober eftersom att jag inte fyllt 18 innan det... jag älskar dig gumman!



läs hennes blogg!
www.orenman.blogg.se


well it kind of hurts when the kind of words you write kind of turne them selfes into knifes

2011-04-16 @ 21:13:00











photograph: weheartit.com

all that i´m after is a life full of lauhgter as long as i´m laughin' with you i´m thinkin that all that still matters is love ever after after the life we´ve been through 'cause i know there´s no life after you

2011-04-16 @ 16:58:49
jag har varit oerhört frånvarande ett bra tag nu.. jag har inte loggat in på bloggen sen jag kom hem från thailand, jag ångrar det inte. jag har behövt detta avstånd till datorn, hitta tillbaka till rutinerna i skolan och hitta mig själv i allt kaos jag kommit tillbaka till. jag har häcken full av skolarbete just nu samtidigt som jag behöver slappna av, ha lov och vila upp mig precis som alla andra. jag säger däremot inte att jag ska klaga, jag ångrar verkligen inte resan. att åka till thailand i år var precis som förra året väldigt känslosamt. jag har en helt annan syn på allting där, ett helt annat band till människorna jag lärt känna, börjat älska och hatar att lämna när det är dags att åka hem, tillbaka till verkligheten.

har dessutom funderat lite på mitt bloggande och skulle vilja få in mer personlighet i mina inlägg, känslor och åsikter. att inte bara skriva om vad som hänt under dagen osv. skulle ni fortsätta läsa bloggen?
egentligen vet jag inte ens varför jag frågar eftersom att när jag startade bloggen så skapade jag den för att ha ett ställe där jag kunde skriva av mig. få ut mina tankar för att sedan kunna slappna av, tyvärr har jag fortfarande inte kommit dit än. jag har varit för feg, jag har helt enkelt inte vågat göra det jag velat.

bara för att få ett litet roligare avslut på det hela så kan jag berätta att lillskrutten pandoura blev grupp 2:a idag på utsällningen i vännäs. det blir bara bättre för varje gång och än så länge är hon fortfarande bara med i valputställningar. längtar faktiskt lite efter att få veta hur det går när hon är med i en riktig, skulle hon bli utklassad eller skulle hon komma ut med huvudet högt? hur som helst så är hon en super gullig och gosig hund som alltid får mig att känna mig älskad och uppskattad. hunden, sägs vara människans bästvän och jag instämmer.

RSS 2.0