' THIS IS HOW I FEEL '

2012-01-26 @ 17:42:00

det finns en hel drös med saker jag saknar. platser, saker och inte minst människor. tänker på alla saker jag gjort. en del av dessa saker skulle jag göra allt för att få chansen att uppleva igen. dom få resor jag har varit på som har varit helt fantastiska. alla mina vänner, saknade vänner, tappade vänner och nya vänner. jag hatar att sakna människor lika mycket som jag älskar att se dom igen. jag tycker inte om att sakna. jag tycker om att längta. jag ser sakna och längta som två helt olika saker. om jag är borta från min familj så längtar jag efter dom. längtar efter att bara få vara med dom och skratta tillsammans. jag saknar det som var förut, vänskapen som var förut. jag längtar till helg och jag saknar mitt underbara thailand som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. just nu finns det en sak att längta efter och det är framtiden. vad ska hända? hur kommer mitt liv att se ut? vart kommer jag vara? det skrämmer mig. jag har gått halva gymnasietiden och jag har inte en aning om vad jag vill göra. jag känner dock ingen press. jag tar livet som det kommer, njuter av det som är nu.


' WE WERE BORN AND RAISED IN A SUMMER HAZE '

2012-01-26 @ 12:17:00


lookbook.nu


' IF YOU CAN´T GET SOMEONE OUT OFF YOUR MIND, THEY´RE PROBABLY SUPPOSED TO BE THERE '

2012-01-25 @ 22:44:38

äntligen helg! sitter hemma hos moa i hissjö och har just ätit en jättegod middag som bestod av fläskfilé, kroketter och grönpepparsås. hur gott som helst! mästerkockar är vad vi är, eller vad säger ni brudar? vi kanske borde byta linje till hotell och restaurang? snart ska vi äta lite efterrätt och sedan bär det av in till stan för att möta upp my som haft cheerleader uppvisning och sedan spendera resten av kvällen på bio. vi ska se mission impossible fyra, ghost protocol. hoppas att den är bra!


' LIKT EN PRINS, KOMMER DU TILL UNDSÄTTNING '

2012-01-24 @ 10:13:00


mina benhinnor har börjat jävlas igen men det ska fan inte få bli värre än vad det är för tillfället. träningen ska inte bli lidande på grund av detta. blir vila och kurering under två dagar nu och sen kör jag igång igen.


' IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT '

2012-01-21 @ 15:01:56

sedan middagen har tiden spenderats framför almenackan, har varit effektiv och fört in ett flertal saker som blandannat prov/uppgifter, jobb och träningar. försöker iallafall ha ett mer strukturerat liv och hålla ordning på alla olika saker som ska göras men vet inte om jag kan påstå att det går så bra som jag önskat. ska fortsätta kvällen med att plugga, måste göra bort lite uppgifter som blivit liggandes alldeles för länge.


' WE´LL BE OKEY, JUST KEEP THE FAITH '

2012-01-19 @ 23:26:49

ligger i sängen totalt utslagen efter kvällens stenhårda träning som bestod av en timme på gymmet där fokusen framförallt låg på kondition men det blev även lite styrka (armar, rygg) och sedan bodycombat i ytterligare en timme. tror helt seriöst inte att jag har svettats så mycket som jag gjort ikväll någon gång i hela mitt liv. förutom att svetten sved i ögonen så var det så fruktansvärt jävla underbart att bara känna hur den rann och att man verkligen "köttade" under hela träningspasset! har tränat varje dag från och med i lördags och har i stort sett kört två timmar varje gång. kroppen förtjänar med andra ord lite vila i helgen, fredag och lördag ska jag låta kroppen få återhämta sig för att sedan köra stenhårt på söndag igen.


' I´M SORRY THAT I DIDN´T GAVE UP ON US WHEN YOU OBVIOUSLY DID '

2012-01-18 @ 16:31:35

kan ingen vänlig själ bara ta med mig till detta underbara och helt fantastiska land (thailand) igen? 

   
 



' JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE '

2012-01-17 @ 21:23:57

efter en timme på gymmet bestående av trettiofem minuter på löpbandet och resterande tid armar sitter jag nu, en aning mördbultad, vid köksbordet och försöker göra klart uppgifterna vi har i franska som ska vara klara imorgon. har dock fastnat på en av uppgifterna och måste därför fråga mina smarta kompisar om hjälp imorgon, någon av er som känner sig manad till detta? ska förövrigt försöka se till att fixa kameran på datorn imorgon så att joline slipper klaga över att jag inte har några bilder här på bloggen (beror dock på vilket humör datakillen verkar vara på).


' KEEP ME WHERE THE LIGHT IS '

2012-01-16 @ 22:02:04

sitter i soffan helt jävla utmattad efter kvällens träning som bestod av en timme på gymmet och ytterligare en timme på bodycombat. känns så jävla skönt att "träna bort" träningsvärken man har sedan dagen innan och bara köra järnet för att sedan vakna upp dagen efter med en ännu värre träningsvärk.


' I´M FEELIN BETTER THAN I EVER DID, IT´S POSSIBLE BUT NOW I KNOW, I´M FEELIN BETTER THAN I EVER HAD, IMPOSSIBLE DON´T EXIST '

2012-01-15 @ 16:24:00

helgen har bestått av jobb både fredag och lördag plus lite träning innan jobbet i lördags. idag har har jag bara haft en slappardag, eller kanske inte riktigt fullt ut. har suttit och läst igenom nästan sju texter på franska och översatt hälften av dem. hade tänkt börja med uppgifterna vi fått i läxa också, kunde dock inte börja med detta på grund av att jag inte tar mig in på devtalk (vår skolhemsida) och kan se vilka uppgifter det är. ibland hatar jag internet och allt som har med teknik att göra! såg ju faktiskt fram emot att ha hunnit göra klart det idag.

ikväll har jag tvingat mamma att följa med mig på kick´n box mellan fem och sex för att köra stenhårt och verkligen ge allt. jag hade även tänkt mig en timme på gymmet efter detta för att i första hand köra lite kondition och kanske även lite styrka om kroppen orkar. beror helt och hållet på vilken muskelgrupp som sätts i fokus på kick´n box passet och hur slut jag känner mig i kroppen. mage och rygg tycker jag att jag borde orka köra i vilket fall som helst, så lite styrka lär det nog blir hur som helst.


' HIT THEM WITH THE LEFT, HIT THEM WITH THE RIGHT, IT´S A FIGHT '

2012-01-15 @ 14:50:28

de här två sakerna skulle mer än gärna få vara mina ägodelar.




' SOMETIMES I JUST WANNA DISAPPEAR '

2012-01-12 @ 23:41:53

har suttit och pluggat språkhistoria i princip hela tiden sen jag kom hem vid fyra med undantag för middag och två träningspass lite senare under kvällen. har precis slagit ihop böckerna och lagt ihop alla anteckningar, känner mig ganska redo inför det sista på provet imorgon. hoppas bara att jag hinner skriva allt jag vill få med!

förövrigt så fick jag känningar i ljumsken under kvällens träningspass och detta ogillas starkt, slutförde dock den träning jag planerat och gav verkligen allt. känns som att jag gjort mig förtjänt av lite sömn nu, sleep tight.


' LAUGH UNTIL WE THINK WE´LL DIE, BAREFOOT ON A SUMMER NIGHT '

2012-01-12 @ 16:50:26

har suttit och kollat på lite nya träningskläder, alltid lite extra peppande kan jag tycka. har hittat en super fin sport-bh som jag har tänkt införskaffa inom en snar framtid. känns som att det skulle vara perfekt med en turkos sport-bh tillsammans med mina resterande svarta och tråkiga träningskläder. har även varit på jakt efter ett träningslinne, dock utan några som helst framgångar. alla linnen som är i ett bra material sitter hur slimmade som helst och dom som sitter löst och är djup i ryggen är som ett vanligt linne (inte det bästa då man svettas). varför ska det aldrig finnas något som är exakt så som man vill ha det?


nike pro bra 299 kronor, sportamore.se


' GO HARD OR GO HOME '

2012-01-11 @ 22:05:25

har fått på mig lite sköna kläder och sitter för stunden i soffan och bara myser efter att ha tagit en varm och välbehövlig dusch efter årets första kick´n box pass där fokusen framförallt låg på armarna. mjölksyran i armarna var brutal men jag älskar det! svetten ska rinna och musklerna ska bränna!

förövrigt så måste jag bara säga att provet i språkhistoria gick över mina förväntningar, det kändes helt okej och jag svarade på alla frågor sen återstår det ju självklart att se om det var rätt. nu är iallafall g-delen avklarad och vg/mvg-delen ska göras imorgon och på fredag.


' MAMA WONT YOU PLEASE LET ME '

2012-01-11 @ 07:56:00

har äntligen tagit mig upp ur min varma och sköna säng, fått i mig lite frukost och klätt på mig. redo för den första skoldagen denna termin med andra ord. det enda som är fel för stunden är att allting inför provet i språkhistoria som vi ska ha om någon timme inte riktigt sitter som jag önskar att det hade gjort. håll tummarna för att det går vägen!


' WATCH ME AS I DANCE UNDER THE SPOTLIGHT '

2012-01-10 @ 20:22:55

sitter för stunden och myser i min underbara morgonrock medan både hårinpackning och ansiktmask får verka. har haft en super mysig kväll hemma med familjen, grannarna kom förbi och fikade. bullar, kakor och mintchokladtårta (en likadan som jag bakade till nyårsafton). vi klappade på vovven, kollade på barnprogram, pratade med fiskarna i akvariumet och busade. söta som socker är vad dom är! håller ni inte med?

    


' HEARTBEATS PUSHING ME ASIDE, CLOSING IN FOR ONE LAST TRY '

2012-01-10 @ 15:01:18

sitter på kafé station tillsammans med elin och pluggar språkhistoria, lite grejer har iallfall fastnat i mitt lilla huvud än så länge. jag måste dock säga att det ändå ser lite mörkt ut inför morgondagen när skolan börjar och att vi i och med detta har terminens första prov. sen kan man ju ifrågasätta lärarna som planerar in ett prov samma dag som man börjar skolan efter ett jullov. helt jävla idiotiskt enligt min åsikt!


' WE GONNA FLIP THESE LEAVES BACK UPSIDE DOWN '

2012-01-09 @ 20:44:40

det har varit oerhört lugnt på bloggfronten under en period, jag har dock tänkt att det ska bli ändring på det nu. tänkte sammanfatta mitt jullov lite kort eftersom att det var ett bra tag sedan jag skrev, julafton spenderades tillsammans med familjen i skellefteå med släkten. fick massvis av fina julklappar, mestadels saker för att flytta hemifrån så småningom. nyårsafton spenderades i umeå hemma hos my tillsammans med några underbara människor från klassen, vi lagade en god middag, spelade galenpanna, åt en underbart god mintchokladtårta (som jag själv bakat=stolt tjej), kollade på fyrverkerier, pratade och skrattade.

har fått en hyffsat bra start på det nya året måste jag säga, har kört igång stenhårt med träningen. känns fruktansvärt skönt, har stora planer med min träning det här året! lyckades dock sträcka ljumsken i söndags när jag var och tränade och det gjorde ont så in åt helvete, kunde knappt lyfta på benet men det känns lite bättre idag. det går åt rätt håll och förhoppningsvis är jag fit for fight inför årets första kick´n box pass som äger rum på onsdag.


RSS 2.0