jag älskar att komma hem

2010-12-10 @ 15:48:53
hej!

jag sitter i soffan här hemma i lycksele och är ganska trött efter bussresan som jag ändå bara sov mig igenom typ. jag somnar alltid när jag åker bil eller buss, förstår inte varför! möttes av en lycklig hund som började pussa på mig direkt jag kom innanför dörren. nu har jag suttit vid datorn en stund och kollat runt lite och ska snart ut på en promenad med pandoura.

ikväll så ska jag typ bara vara hemma och ta det lugnt med pappa och christina. erik skulle fara och kolla på lucialiret som hålls här i lycksele i helgen, hans kompisar skulle spela. sen tror jag att han får komma och hämta mig eftersom att vi ska sova där inatt. vi åker ju till övik imorgon bitti för att gå på stan under dagen och se modo spela på kvällen och sen så ska vi bada hela söndagen på paradisbadet. det blir hans mamma, hennes sambo lars, hans lillasyster ida, erik och jag som åker iväg. natten ska tillbringas på hotell, det kommer bli jätte kul och mysigt tror jag!

jag ska fixa några tidsinställda inlägg som kommer att komma upp under tiden jag är borta eftersom att jag inte kommer ta med mig datorn eller ha något internet under tiden vi är där.

ha en trevlig kväll!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0