never ever give up

2010-12-20 @ 22:11:12

hej!

idag har jag typ inte gjort så speciellt mycket på skolan förutom att ha arbetat med naturkunskapen och ätit tryffel på franska lektionen som nora hade med sig och bjöd oss alla på. min älskade vän olivia tittade också förbi skolan och satt med på franska lektionen och sen gick vi vidare till nya konditoriet inne i stan för att ta en fika och byta julklappar innan hon skulle åka hem till lycksele. den lilla råttan slutade redan idag! men jag får se det från den ljusa sidan och tänka på att jag träffar mina älskade klasskamrater en dag extra innan lovet.

kvällen spenderades på storsjöhallen tillsammans med mamma på det sista kickboxnings passet innan jul. jag kommer sakna det grymt hårt! dock så har jag bett erik följa med mig och träna i lycksele nu under lovet på gymmet där så helt utan träning blir jag inte! dessutom ganska mysigt att fara och träna tillsammans med honom. inget illa menat mamma! du är också mysig att träna med men på ett annat sätt.

nu ska jag typ bara kolla mailen osh sen försöka sova. mina tänder gör ganska ont just nu så ska hinna med att somna innan alvedonen släpper.

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0