a real friend doesn´t leave you

2010-12-17 @ 21:38:06
hej!

jag sitter nu äntligen vid min älskade dator som kollapsade tidigt igårmorse pågrund av det så kallade "sytem tool viruset" hela datorn blev super seg och min bakgrundsbild byttes automatiskt till någon blå bild med massa text på där det typ stog "WARNING! your computer are infected!" och en himla massa mer som jag inte minns. snacka om att jag fick panik så det var ju bara att gå iväg med datorn till it-supporten och lämna in helvetet. som tur var så fick han till allting genom att omformatera hela datorn men det ledde självklart till att allt som fanns på datorn försvann. det är inte så mycket att göra något åt, men helt klart synd!

under tiden som det har varit ont om uppdateringar här på bloggen så har det inte hänt något speciellt alls egentligen. jag har fixat det sista med alla mina julklappar, slagit in dom och satt på etiketter osv. dom blev ganska fina! finare än vad jag hade trott! tränat kickboxning och lyckats göra illa mig i foten typ. det gör ont när jag går, tror att det beror på sparkarna vi körde på säckar i onsdags.

ikväll har jag nästan inte gjort någonting allas, i princip bara ätit och ätit hela kvällen. var dock över till våra grannar här i holmsund för att hälsa på deras barn gunnar som är två år och elin som snart är ett år gammal. veronica skulle även lämna över deras jultidningar som dom hade beställt av henne, hon hann inte lämna till någon fler eftersom att vi blev kvar där ett tag. det skulle göras välling, byggas hundratals nya kojor, läsas sagor osv. det var väldigt mysigt iallafall!

såg iallafall nyss klart julfilmen elf som gick på tv ikväll, jag har sett den tidigare en gång också. den är oerhört söt! nu funderar jag på att göra mig klar för sängen och lägga mig och se någon fler film. jag ska försöka somna i tid ikväll eftersom att jag hade tänkt fara och träna imorgon innan det blivit allt för sent.





kram

Kommentarer
Postat av: Marielle

Var gärna med och tävla i min adventskalender där du kan tävla om fina "julklappar "varje vecka fram till sista advent!



(om du inte är intresserad, ursäkta att jag stör)



kram!

2010-12-17 @ 23:41:01
URL: http://mariellep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0