all that i´m after is a life full of lauhgter as long as i´m laughin' with you i´m thinkin that all that still matters is love ever after after the life we´ve been through 'cause i know there´s no life after you

2011-04-16 @ 16:58:49
jag har varit oerhört frånvarande ett bra tag nu.. jag har inte loggat in på bloggen sen jag kom hem från thailand, jag ångrar det inte. jag har behövt detta avstånd till datorn, hitta tillbaka till rutinerna i skolan och hitta mig själv i allt kaos jag kommit tillbaka till. jag har häcken full av skolarbete just nu samtidigt som jag behöver slappna av, ha lov och vila upp mig precis som alla andra. jag säger däremot inte att jag ska klaga, jag ångrar verkligen inte resan. att åka till thailand i år var precis som förra året väldigt känslosamt. jag har en helt annan syn på allting där, ett helt annat band till människorna jag lärt känna, börjat älska och hatar att lämna när det är dags att åka hem, tillbaka till verkligheten.

har dessutom funderat lite på mitt bloggande och skulle vilja få in mer personlighet i mina inlägg, känslor och åsikter. att inte bara skriva om vad som hänt under dagen osv. skulle ni fortsätta läsa bloggen?
egentligen vet jag inte ens varför jag frågar eftersom att när jag startade bloggen så skapade jag den för att ha ett ställe där jag kunde skriva av mig. få ut mina tankar för att sedan kunna slappna av, tyvärr har jag fortfarande inte kommit dit än. jag har varit för feg, jag har helt enkelt inte vågat göra det jag velat.

bara för att få ett litet roligare avslut på det hela så kan jag berätta att lillskrutten pandoura blev grupp 2:a idag på utsällningen i vännäs. det blir bara bättre för varje gång och än så länge är hon fortfarande bara med i valputställningar. längtar faktiskt lite efter att få veta hur det går när hon är med i en riktig, skulle hon bli utklassad eller skulle hon komma ut med huvudet högt? hur som helst så är hon en super gullig och gosig hund som alltid får mig att känna mig älskad och uppskattad. hunden, sägs vara människans bästvän och jag instämmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0