easy come, easy go. that´s just how you live. take, take, take it all but never give. should´ve known that you was trouble from the first kiss

2011-04-17 @ 12:08:17

vaknade riktigt tidigt idag och fick till min lycka gröt till frukost! nu kommer jag kanske inte bli godissugen det första jag blir. måste nog börja byta om snart för att gå ut och hjälpa pappa och christina med att klyva ved, inte det roligaste man kan hitta på en solig dag men väldigt nödvändigt om jag inte ska frysa arslet av mig i vinter.

lite humor har jag också fått mig idag, erik ligger i sängen och är super mycket bakis efter gårdagen tillsammans med grabbarna. brorsan hämtade upp oss båda vid tolv igår efter att vi varit på två olika håll under kvällen. jag spenderade min gårkväll tillsammans med elvira malin och alexandra under början av kvällen, promenerade till frasses för att köpa en frizzy och prata om allt möjligt. efter det drog vi vidare hem till rebecca nere i hamnen där det blev en oerhört rolig kväll med massor av skratt och lite allt möjligt. det bästa var nog att det dessutom var hennes lillebror som räddade våran kväll. det måste verkligen göras om!

"har mina ögon slutna står på toppen känner vinden bränner kinden gåva från ovan den är så skild från himlen har hittat hem till slut mina fötter blir som rötter jag växer fast hämtar kraft och äntligen blir jätte stark"
Norlie & KKV - pressad av tid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0